«Прагнемо миру, але готові до війни»: рівненський нардеп Аліксійчук про ситуацію в країні (БЛОГ)

«Прагнемо миру, але готові до війни»: рівненський нардеп Аліксійчук про ситуацію в країні (БЛОГ)
0
«Прагнемо миру, але готові до війни»: рівненський нардеп Аліксійчук про ситуацію в країні (БЛОГ)

Впродовж останніх кількох днів перед Україною постали серйозні зовнішні та внутрішні виклики, які вимагають від кожного з нас бути відповідальним, впевненим та готовим до конкретних дій, а саме захисту і оборони нашої держави.

Вчора ми, представники фракції «Слуга Народу», провели робочу нараду з Президентом України Володимиром Зеленським, де обговорили ситуацію, яка наразі існує у нашій державі. Усі лякають нас війною, але вона й так триває вже 8 рік.

Проте саме зараз Україна сильна, як ніколи: у нас найвідважніша армія, яка має у своєму складі мужніх хлопців і дівчат, які люблять свою Батьківщину та готові воювати за неї. Також наша армія оснащена сучасним військовим озброєнням, яке ми отримали у якості підтримки від міжнародних партнерів. Це у кілька разів сильніша армія, ніж вісім років тому. Ми впевнені в наших Збройних Силах, та наші військові теж мають відчувати державну підтримку. Вже найближчим часом на засіданнях парламенту ми з колегами підтримаємо ініціативу Президента України Володимира Зеленського щодо збільшення зарплатні військовослужбовцям на 30%.

Звісно, ми прагнемо миру, але наш ворог повинен знати, що ми готові до війни!

І Президент України Володимир Зеленський і партія Слуга Народу непорушні у своїй позиції щодо Донбасу та Криму й ми хочемо розв'язувати всі проблеми виключно дипломатичним шляхом. Але також це означає, що ми ніколи і ні за яких обставин не здамо наших територій, і Крим та Донбас були, є і будуть українськими! 

Закордонні політики кажуть, що завтра, 16 лютого, Путін нападе на Україну. Ніхто не знає чи дійсно це станеться чи ні, але усі точно розуміють, що ми повинні об'єднатись та бути готовими до всього. Адже у єдності – наша сила!

Тож Президент України Володимир Зеленський підписав Указ, згідно з яким 16 лютого ми відзначатимемо День Єднання. Завтра ми вивісимо національні прапори, надягнемо синьо-жовті стрічки та покажемо всьому світу нашу єдність.

Ми ніколи не вміли здаватись і не збираємося цього вчитись. Пам'ятайте: сміливі завжди мають щастя! Вірте в Україну, вірте у нашу армію, вірте у краще майбутнє для кожного з нас.

0
Політика
Найцікавіші матеріали
У 143 установах Рівненщини платили завищені ціни за електроенергію
0
Читати далі
F-16 для України можуть передати з більш дальніми ударними можливостями
0
Читати далі
Рівненська дзюдоїстка здобула три медалі на чемпіонаті світу
0
Читати далі
Генштаб знайшов тисячі військових, які не брали участі в бойових діях
0
Читати далі
Іран готується до атаки на Ізраїль протягом найближчих 24-48 годин
0
Читати далі
Пташки для понтонно-мостового полку передали депутати Рівного
0
Читати далі
Для відновлення лікарень Рівненщини виділять понад 800 млн грн
0
Читати далі
США передали Україні зброю, конфісковану в Ірану
0
Читати далі
кремль посилює фейки про атаки на ЗАЕС
0
Читати далі