Президент України доручив Віталію Ковалю балотуватися в мери Рівного

Президент України доручив Віталію Ковалю балотуватися в мери Рівного
0
Президент України доручив Віталію Ковалю балотуватися в мери Рівного

Сьогодні в Києві відбувся VІІ Позачерговий з’їзд партії «Слуга Народу». Учасники ухвалили рішення про участь політсили в місцевих виборах 25 жовтня. А також представили список кандидатів на посади мерів обласних центрів.

Балотуватися на міського голову Рівного доручили голові Рівненської ОДА Віталію Ковалю. Зі сцени з’їзду він закликав йти вперед і пліч-о-пліч рухатися до перемоги.

– Важкі часи народжують сильних людей. Вони створюють кращі часи. Нам випала доля бути тими сильними людьми і творити кращі часи. Президент України визначив амбітні цілі. Серед них – «Велике будівництво». Це не лише дороги, садочки, школи, лікарні та стадіони. Це велика реконструкція культурних, історичних та архітектурних пам’яток. Це будівництво мостів. Досягнути результату ми зможемо в єдиній, «зшитій» єдиними цілями команді, – сказав Віталій Коваль.

Також кандидат в мери Рівного пригадав давню легенду про будівництво. Зокрема, історію про одного будівельника, який під час спорудження храму сказав, що кладе цеглину, другий – що зводить будівлю, а третій – що він створює храм. Адже споруда буде служити багатьом поколінням людей.

– Ми ставимося до «Великого будівництва» – як до будівництва храму. І не лише для сучасників, а й для наступних поколінь, які нам будуть дякувати і жити в нашій Богом даній землі. Все буде залежати від того, які сенси та змісти ми будемо вкладати в наші дії. А наміри у нас – точно чисті. Разом – до перемоги, – додав Віталій Коваль.

Наприкінці з’їзду партії «Слуга народу» виступив Президент України Володимир Зеленський. Глава держави нагадав всім, що розслаблятися рано.

– Хоча ми зняли депутатську недоторканність, ухвалили закон про імпічмент, викорінюємо кнопкодавсто, прийняли бюджет вчасно. Але нам ще є над чим працювати. Все, що ми пообіцяли людям ми маємо виконати на 100 %. Наша Україна може бути успішним, якщо буде успішним кожен регіон. Збудувати країну ми зможемо лише разом. Адже Україна – це ти, – підсумував Гарант Конституції.

Читайте також: Офіційно: кандидатом в мери Рівного від «Слуги народу» буде Віталій Коваль

Читайте також: Навчальний рік школярі Рівненщини відзначать без «Першого дзвоника»

Читайте також: Рівненський атомник переплив протоку Босфор (ФОТО)

0
Політика
Найцікавіші матеріали
У Рівному затримали наркозбувача
0
Читати далі
Ремонт набережної, реконструкція котельні й портативний РЕБ: які тендери проводять громади Рівненщини
0
Читати далі
На Рівненщині працівниця лікарні за хабарі продовжувала довідки про інвалідність
0
Читати далі
«Укрпошта» анонсувала нову марку із серії «русскій воєнний корабль … !»
0
Читати далі
Деякі партнери вже надали Україні зброю з дозволом бити по об'єктах у росії
0
Читати далі
У Сарненському районі загинув мотоцикліст
0
Читати далі
Естонський депутат, який на велосипеді збирає гроші на ЗСУ, завітав на Рівненщину
0
Читати далі
Види кредитів для бізнесу
0
Читати далі
Україна відступить від зобов'язань у межах Європейської конвенції з прав людини
0
Читати далі