Рівнян запрошують на фестиваль з дворового футболу

Рівнян запрошують на фестиваль з дворового футболу
0
Рівнян запрошують на фестиваль з дворового футболу

14-15 липня у Рівному на футбольних майданчиках міста відбудеться фестиваль з дворового футболу «Кубок вулиць 2021» в рамках фізкультурно-оздоровчих заходів «Олімпійське літо»:

14 липня – (молодша вікова група) на футбольному майданчику за адресою: вул. Макарова, 10. Реєстрація учасників – 09:00. Початок фестивалю – 09:30.

14 липня – (старша вікова група) на футбольному майданчику ЗОШ №13 за адресою: вул. Гагаріна, 53. Реєстрація учасників – 09:00. Початок фестивалю – 09:30.

15 липня – фінал на футбольному майданчику ДЮСШ з футболу «Верес» вул. Набережна, 9. Збір учасників – 09:40. Початок о 10:00.

До участі у фестивалі допускаються вуличні та дворові команди. Склад команди – до 8 гравців ( 5 в полі + 1 воротар +2 запасних). Вік учасників: молодша група – до 14 років включно, старша група – до 17 років включно. Команда зобов’язана мати єдину спортивну форму або маніжки, взуття без шипів.

Команда-переможець та команди призери в двох вікових групах нагороджуються кубками та дипломами. Гравці команди – переможця та команд – призерів нагороджуються медалями та дипломами. Кращий гравець турніру в двох вікових групах нагороджується пам’ятним призом.

Заявки на участь у фестивалі, завірені лікарем поіменно подаються в день проведення фестивалю для головної суддівської колегії.

Попередні заявки на участь у фестивалі подаються в КЗ «РМЦФЗН «Спорт для всіх» до 13.07.2021 р. за тел. 63-43-43, або ж на e-mail sportrivne244@ukr.net

0
Спорт
Найцікавіші матеріали
Чим краще обробити рану: спиртом, йодом, перекисом водню чи хлоргексидином
0
Читати далі
США вкотре довели, що є лідером вільного світу
0
Читати далі
У Рівному відбувся унікальний благодійний бранч «ПроЯвляйся»
0
Читати далі
У Рівненському районі у ДТП загинула пішохідка
0
Читати далі
У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС
0
Читати далі
США готують пакет допомоги для України в розмірі $1 млрд
0
Читати далі
У рівнянина вилучили закладок на півмільйона гривень
0
Читати далі
Єгипет повернув 3400-річну статую царя Рамзеса II, яку викрали понад 30 років тому
0
Читати далі
На Рівненщині у ДТП із пʼяним водієм загинула 19-річна пасажирка
0
Читати далі