Рівнянин пояснив чому треба відмовитись від російських інтернет-ресурсів

Рівнянин пояснив чому треба відмовитись від російських інтернет-ресурсів
1
Рівнянин пояснив чому треба відмовитись від російських інтернет-ресурсів

Програміст та експерт з  Рівного у галузі ІТ-технологій пояснив чому варто виконати рішення президента стосовно відмови від російських інтернет-ресурсів. Текст з чотирьох пунктів Олександр Куклюк розмістив на своїй сторінці у соціальній мережі «Фейсбук». Текст подається без скорочення та редагування.

Всім, хто ниє за ВК, "мейлрушечкою" та іншим непотрібом, присвячується.

1. Орієнтованість на російські веб-ресурси — це комплекс культурної меншовартості. Це те ж саме, що заслуховування до посиніння вульгарної російської попси чи поглинання пачками ватних російських серіалів.
Світ дуже широкий і різноманітний, і Росія (в культурному відношенні) — дуже незначна і не найкраща його частина. Розширюйте світогляд.

2. Особиста пошта українця в зоні *.ru може означати: а) меншовартість, описану в попередньому пункті; б) ненависть до України і бажання, щоб вона завжди залишалася під російською п'ятою.
Якщо це не так — тоді видушуй з себе раба по краплині. Є ціла купа класних українських поштових сервісів, напр. i.ua, mail.ua, bigmir.net, та ін., врешті - великий Гугл. Мало того, вони ще й не нав'язуються та твій комп так агресивно, як яндекс чи мейлру.

3. Хто ще не зрозумів: усі веб-проекти живуть за рахунок реклами, яка демонструється відвідувачам. Чим більше відвідувачів, тим більші прибутки веб-ресурсу.
Не користуватися сервісами загарбників і тим самим НЕ робити їм зростання прибутків — це те ж саме, що ігнорувати товари окупантів у супермаркеті. Як для війни — єдино правильна поведінка.

4. І нарешті. Мейл.ру (якому також належать і ВК, і однокласники) давно і міцно контролюється ФСБ; люди, які свого часу створювали ці цілком непогані по суті своїй сервіси — вже давно звідти вижиті; їхні місця зайняли "програмісти в цивільному".

Ці сервіси вже давно використовуються а) для російського пропагандистського впливу на аудиторію; б) для аналізу переписки з метою збору даних з відкритих джерел (досить ефективний розвідувальний метод, якщо хтось не чув).
Громадянину України, який вболіває за долю своєї країни, має бути просто огидно поруч знаходитись з цими ватно-фсбшними розсадниками зарази.

Відкрийте для себе FB, G+, Instagram і величезну кількість інших світових сервісів, і світ відкриється перед вами у всій своїх красі та різноманітті. 

1
Політика # Соціальні мережі # ФСБ # Олександр Куклюк
Читайте також
1332
Чому вона мене не хоче?
Як соціальні мережі впливають на інтимне життя
0
Читати далі
1787
Поверну "ВК" та "Однокласники". Ціна - 50 грн.
Мешканці столиці вкотре довели, що закон можна обійти
1
Читати далі
Найцікавіші матеріали
Спортсмен з Рівненщини здобув дві нагороди на чемпіонаті Європи.
0
Читати далі
На Рівненщині трирічний хлопчик випав із вікна
0
Читати далі
Чи будуть введені обмеження електропостачання в Україні
0
Читати далі
В Обарові відремонтують амбулаторію, а в Сарнах - дорогу
0
Читати далі
Житель Рівненського району за образу співмешканки помстився ударом ножа у живіт
0
Читати далі
У Рівному затримали наркозбувача
0
Читати далі
Ремонт набережної, реконструкція котельні й портативний РЕБ: які тендери проводять громади Рівненщини
0
Читати далі
На Рівненщині працівниця лікарні за хабарі продовжувала довідки про інвалідність
0
Читати далі
«Укрпошта» анонсувала нову марку із серії «русскій воєнний корабль … !»
0
Читати далі