27 листопада у Києві відбувся гастрофорум Creative Chefs Summit, на якому, за традицією, було озвучено список топ-120 кулінарів України. Традиційно, Рівне також має свого представника серед магістрів смаку.
На фото: Сергій Солдаткін
Один із засновників творчого об’єднання «То-Сьо» та історично-кулінарного блогу «Я – Історія», шеф-кухар з Рівного Сергій Солдаткін втретє отримав відзнаку «Ukrainian Culinary Faces» та увійшов до сотні кращих кухарів України.
«Дуже приємно третій рік поспіль отримувати цю премію. Вітаю усіх! Так тримати! І щиро дякую команді, яка завжди зі мною, творчому об’єднанню «То-Сьо» та усім колегам й партнерам з якими працюю!», – так прокоментував Сергій отримання премії.
На фото: команда Творчого об’єднання «То-Сьо» – Влад Медведеєв, Назарій Антончук, Сергій Солдаткін, Руслан Плясуля, Вікторія Євтушок, Віта Дмитренко
Довідково: Ukrainian Culinary Faces – це кулінарна премія національного масштабу. Її місія – популяризація та підвищення впізнаваності українських шеф-кухарів, які є тренд-сеттерами трьох основних напрямків: українська кухня, світова кулінарія та кондитерське/пекарське мистецтво. Список формується на основі опитування шеф-кухарів, рестораторів та кулінарних експертів.
Рівнянин потрапив у топ-3 кращих кулінарів України
Найцікавіші матеріали