Рівнянки з досвідом ще однієї баскетбольної Суперліги

Рівнянки з досвідом ще однієї баскетбольної Суперліги
0
Рівнянки з досвідом ще однієї баскетбольної Суперліги

Двома матчами групового кваліфікаційного раунду обмежився виступ жіночої БК «Рівне» у першому турі Суперліги 3х3. Змагання відбулися у столиці, участь в них взяли дванадцять команд.

На відміну від більшості учасників, тренерський штаб БК «Рівне» відрядив до Києва молодих баскетболісток, які не мають достатньо ігрового часу в іграх баскетбольної Суперліги, саме так прокоментував обраний склад на ці змагання головний тренер Валерій Жартун. Тож, очевидно, що Ярославі Іванюк, Катерині Ящук, Лілії Дроботюк та Анастасії Шепелюк було важко протистояти досвідченим суперницям.

Вже в першій грі рівнянки грали проти майбутнього переможця цього туру «Київ-Баскет», який представляли Ганна Ольховик, Ольга Краєвська, Ганна Рульова та Юлія Гутевич. Столичні баскетболістки перемогли 22:5. У складі БК «Рівне» 3 очки набрала Ярослава Іванюк, і два – Катерина Ящук.

В другому матчі БК «Рівне» протистояли львів’янки. Переможець цієї гри забезпечував собі друге місце в групі і путівку до чвертьфіналу. Боротьба була серйозна, але рівнянки знову програли, цього разу 9:12. Катерина Ящук – 4 очки, Лілія Дроботюк та Анастасія Шепелюк – по два, і Ярослава Іванюк – 1.

Тож, посівши третє місце з трьох команд у відбірковій групі, БК «Рівне» припинила подальшу боротьбу у змаганнях. А переможцем першого туру стала команда «Київ-Баскет», яка у фіналі обіграла «Київ-Баскет-1». Бронзу отримали баскетболістки з БК «Франківськ-ПНУ».

Як ми вже повідомляли, цього сезону у рамках чемпіонату України буде проведено 5 турів з Суперфіналом. Участь у Суперлізі Парі-Матч 3х3 візьмуть чоловічі та жіночі команди. Переважно це будуть клуби Вищої ліги та Суперліги.

Цьогоріч Федерація баскетболу України змінила формат змагань, відтепер перед кожним туром буде проводитися кваліфікаційний тур на якому буде розігруватися 4 «квоти» в основний груповий раунд туру.

Нагадаємо, що вже цієї суботи жіноча БК «Рівне» поновить ігри Суперліги, і на виїзді зіграє проти БК «Франківськ-ПНУ». А 30 листопада та 1 грудня великий баскетбол, після маже місячної перерви, повернеться до Рівного. Чоловіча команда БК «Рівне» в ці дні, у “Волинському дербі” прийматиме «Старий Луцьк-Університет». Суботня гра розпочнеться о 17:00, а в неділю команди вийдуть на майданчик о 13:00.

0
Найцікавіші матеріали
Легковий автомобіль, ремонт приміщення ЦНАПу та ліфтів у Рівному: які тендери проводять громади Рівненщини
0
Читати далі
На Рівненщині затримано правоохоронця, який налагодив схеми уникнення мобілізації
0
Читати далі
росія навряд чи спроможна захопити Харків без додаткових сил, але прагне заволодіти Вовчанськом
0
Читати далі
Чи потрібно українським дітям за кордоном ходити у дві школи: відповідь МОН
0
Читати далі
На Рівненщині затримали агента фсб, який готував ракетні удари по області
0
Читати далі
Спортсмен з Рівненщини здобув дві нагороди на чемпіонаті Європи.
0
Читати далі
На Рівненщині трирічний хлопчик випав із вікна
0
Читати далі
Чи будуть введені обмеження електропостачання в Україні
0
Читати далі
В Обарові відремонтують амбулаторію, а в Сарнах - дорогу
0
Читати далі