Рівненщина отримає 60 мільйонів від держави: на що підуть гроші

Рівненщина отримає 60 мільйонів від держави: на що підуть гроші
0
Рівненщина отримає 60 мільйонів від держави: на що підуть гроші

На Рівненщину надійде понад 60 млн грн на соціально-економічний розвиток окремих територій. Таку суму коштів для регіону затвердив Уряд.

«Гроші направлять до обласного, а також бюджетів близько 40 громад області. Субвенція з державного бюджету на соціально-економічний розвиток – це додаткові фінансові ресурси для окремих територій. Кошти можна використати для співфінансування різних проектів, що важливі для громад. Серед них – придбання медобладнання, ремонт соціальних закладів, облаштування спортивних об’єктів. Дякую за підтримку Президенту Володимиру Зеленському, Уряду та народним депутатам від Рівненщини», – зазначив голова ОДА Віталій Коваль.

В обласний бюджет спрямують 7 млн грн на реконструкцію в рамках президентського проєкту «Велике будівництво» приймального відділення КНП «Березнівська центральна районна лікарня».

Найбільше коштів – понад 15 млн грн – отримає Рівненська територіальна громада на ремонт дитсадків, обладнання для шкіл, а також на реконструкцію хірургічного корпусу центральної міської лікарні.

В бюджет Зорянської територіальної громади спрямують 3 млн грн, з яких на капітальний ремонт будівлі клубу в селі Старожуків – 1 млн грн та придбання сміттєвоза для Зорянської громади - 2 млн грн.

Бюджет Здолбунівської громади – 3,7 млн грн, з яких на будівництво спортзалу ДЮСШ– 1,5 млн грн, придбання сміттєвоза – 2 млн грн.

Бюджет Радивилівської громади – 2,2 млн грн, з яких на придбання медичного обладнання (гастроскоп, колоноскоп) для КНП «Радивилівська центральна міська лікарня» – 2 млн грн.

Бюджет Рокитнівської громади – 2,1 млн грн на капітальний ремонт будівлі початкової школи Рокитнівського ліцею № 1.

Бюджет Сарненської громади – 3 млн грн, з яких на встановлення кисневої системи лікувального газопостачання в КНП «Сарненська центральна районна лікарня» 1,8 млн грн та виготовлення проектно-кошторисної документації та експертизу для будівництва Сарненського НВК – 1,2 млн грн.

Крім цього, окремим громадам спрямовані кошти субвенції без розподілу за об’єктами в сумі 4,7 млн грн. А 2 млн грн для бюджету Сарненської міської перенаправили на капремонт дошкільного навчального закладу в селі Мале Вербче.

0
Економіка
Найцікавіші матеріали
Вентиляційні системи: яке їхнє значення для житлових помешкань та з якого обладнання складаються
0
Читати далі
У Рівненському районі унаслідок ДТП загинув житель Львівщини
0
Читати далі
У Японії відхилили пропозицію відкрити заклад української кухні
0
Читати далі
На Рівненщині достроково закінчують опалювальний сезон
0
Читати далі
На Рівненщині судитимуть чоловіка, який залишив під дверима журналіста поховальний вінок
0
Читати далі
Жителя Сарненського району є за смертельне побиття односельця, засуджено
0
Читати далі
У річці на Рівненщині виявили тіло чоловіка, який вважався безвісти зниклим
0
Читати далі
Японія подарувала Рівненщині екскаватори
0
Читати далі
У 5 громадах Рівненщини виготовлятимуть паспорти у ЦНАПах
0
Читати далі