Рівненський "Верес" розгромив "Поділля"

Рівненський
0
Рівненський "Верес" розгромив "Поділля"

Рівненський "Верес" розгромив хмельницьке "Поділля" у стартовому матчі другого кола чемпіонату і повернувся до трійки лідерів у турнірній таблиці Гупи "А" Другої ліги!

 

Стартовому поєдинку другого кола чемпіонату у Млинові проти "Поділля" передувала зустріч футболістів "Вереса" із вболівальниками. Без камер та диктофонів, а лише живе спілкування, де фанати та команда обговорили результати виступів у першій частині чемпіонату та недавні невдалі матчі.

Очевидно, це стало однією з причин надмотивації футболістів у поєдинку проти "Поділля", яке дотепер випереджало "Верес" у турнірній таблиці Групи "А" Другої ліги. Під ногами рівнян сьогодні горів газон стадіону "Колос". Тому, при всій повазі до команди суперника, у хмельничан шансів у цій грі було небагато.

Вже на восьмій хвилині матчу Михайло Шестаков розстріляв Андрія Федоренка після флангової передачі від Сергія Чеботаєва. Перший удар голкіпер "Поділля" відбив. Але впоратися із добиванням вже не міг - 1:0.

"Верес" не зупинився і згодом шанс подвоїти рахунок мав Мар'ян Мисик. Його удар з-за меж штрафного майданчика "потягнув" Андрій Федоренко. Воротар команди гостей був головною дійовою особою у першому таймі. Але незважаючи на усі його старання, вберегти подолян від наступних пропущених м'ячів він не зумів. 

Наприкінці тайму Антон Яременко забив красень-м'яч ударом з гострого кута, після того як захисники "Поділля" не зуміли винести м'яча подалі після удару Мар'яна Мисика. А ще за три хвилини все той же Мисик точною передачею знайшов Юрія Соломку, який п'ятою у дотик відправив у ворота "Поділля" третій м'яч!

Після перерви "Верес" продовжив атакувати. Михайло Шестаков виконав навіс справа, Антон Яременко пробив головою і Андрій Федоренко в неймовірному стрибку врятував подолян. Юрій Соломка був першим на добиванні, але з півтора метра не влучив у ціль.

Пара Шестаков - Яременко згодом оформила четвертий м'яч у ворота "Поділля". Михайло Шестаков під пресингом оборонця гостей віддав під удар Антону Яременку, який знову ж таки з доволі гострого кута пробив точно - 4:0!

Новий рекорд результативності у нинішньому сезоні встановив Юрій Соломка, який реалізував вихід віч-на-віч із Федоренком після передачі Мисика - 5:0!

"Верес" здобув першу перемогу з перевагою у п'ять м'ячів із 10 вересня 2017 року. Тоді рівняни з рахунком - 6:1 у Львові перемогли "Карпати"!

 

Інформаційна служба НК "Верес" (Рівне)

0
Спорт
Найцікавіші матеріали
Вентиляційні системи: яке їхнє значення для житлових помешкань та з якого обладнання складаються
0
Читати далі
У Рівненському районі унаслідок ДТП загинув житель Львівщини
0
Читати далі
У Японії відхилили пропозицію відкрити заклад української кухні
0
Читати далі
На Рівненщині достроково закінчують опалювальний сезон
0
Читати далі
На Рівненщині судитимуть чоловіка, який залишив під дверима журналіста поховальний вінок
0
Читати далі
Жителя Сарненського району є за смертельне побиття односельця, засуджено
0
Читати далі
У річці на Рівненщині виявили тіло чоловіка, який вважався безвісти зниклим
0
Читати далі
Японія подарувала Рівненщині екскаватори
0
Читати далі
У 5 громадах Рівненщини виготовлятимуть паспорти у ЦНАПах
0
Читати далі