Рівненський «Верес» переміг «Кизилкум»

Рівненський «Верес» переміг «Кизилкум»
0
Рівненський «Верес» переміг «Кизилкум»

Рівненський «Верес» вчора у Белеку здобув свою другу перемогу на турецьких зборах. Команда Юрія Вірта обіграла представника узбекистанської Суперліги «Кизилкум» (Зарафшан).

Напередодні гри із командою узбекистанської Суперліги до табору рівненського «Вереса» прибули двоє бразильців: Густаво та Яго Перейра. І сьогодні Юрій Вірт, вперше за час тренувального збору у туреччині, в кожному з таймів зіграв повністю іншим складом. 

Відкрити рахунок у матчі із «Кизилкумом» рівняни могли вже на першій хвилині гри. Гегедош виконав рейд лівим флангом, самотужки обіграв пів команди суперників і віддав передачу під удар в район одинадцятиметрової позначки. Втім, там нікого з партнерів не виявилося.

Номінальні господарі відповіли своїм напів моментом. «Пожежу» перед власними воротами влаштували центрбеки червоно-чорних. Вадим Ющишин вчасно втрутився і ліквідував небезпеку. Знову у гру наш голкіпер вступив вже за дві хвилини, коли у стрибку потягнув удар когось із гравців Кизилкума з-за меж штрафного майданчика.

Завершувався перший тайм під акомпонемент атак «Вереса». Шестаков бив ножицями - мимо воріт. Тимофієнко виконав штрафний удар - у руки воротарю, Пасіч опинився без опіки у вигідній позиції - знову на місці голкіпер!

А щойно розпочався другий тайм - «Верес» забив. Потенційний новачок Густаво поборовся на бровці і виконав непоганий навіс у штрфну, який на дальній стійці після забігання замкнув Віталій Дахновський - 0:1.

Команда Юрія Вірта і далі мала відчутну ігрову перевагу, але забити вдруге не зуміла. Хоча, шанси для цього у рівнян були.

Після двох поспіль поразок «Верес» нарешті знову перемагає у Туреччині. Наступним спаринг-партнером рівнян стане «Динамо» Тбілісі. Ця гра відбудеться 11 лютого.

 

Читайте також:Apple Car: що відомо про фантомний автомобіль від «яблучного» бренду?

Читайте також:На Рівненщині погода і далі погіршуватиметься

Читайте також:У Рівному звільнили автобус із пастки

0
Найцікавіші матеріали
У Рівному затримали наркозбувача
0
Читати далі
Ремонт набережної, реконструкція котельні й портативний РЕБ: які тендери проводять громади Рівненщини
0
Читати далі
На Рівненщині працівниця лікарні за хабарі продовжувала довідки про інвалідність
0
Читати далі
«Укрпошта» анонсувала нову марку із серії «русскій воєнний корабль … !»
0
Читати далі
Деякі партнери вже надали Україні зброю з дозволом бити по об'єктах у росії
0
Читати далі
У Сарненському районі загинув мотоцикліст
0
Читати далі
Естонський депутат, який на велосипеді збирає гроші на ЗСУ, завітав на Рівненщину
0
Читати далі
Види кредитів для бізнесу
0
Читати далі
Україна відступить від зобов'язань у межах Європейської конвенції з прав людини
0
Читати далі