росія знову почала говорити про ядерний удар, щоб заморозити війну на своїх умовах

росія знову почала говорити про ядерний удар, щоб заморозити війну на своїх умовах
0
росія знову почала говорити про ядерний удар, щоб заморозити війну на своїх умовах

У ніч на 4 травня російські терористи атакували мирні міста України «мопедами» з північного напрямку (Брянська область) та з півдня — східне узбережжя Азовського моря.


Сигнали тривоги спочатку пролунали на Харківщині, Чернігівщині та Сумщині, згодом поширилися на більшу частину країни. У Запоріжжі, Києві та Одесі пролунали вибухи. Путінські війська застосували до 24 ударних дронів Shahed-136/131, 18 з яких знешкодили захисники українського неба, повідомили Повітряні сили ЗСУ.

 

Після вибуху двох дронів над кремлем, які, на думку багатьох експертів, запустили самі росіяни, знову з боліт московії потужно залунали погрози про відповідь та «про ядерний попіл». Зазвичай на росії вдаються до таких заяв, коли не мають козирів у рукаві.

 

Повітряні атаки і маневри бомбардувальників у стилі рф мають психологічний характер для залякування українців. Зараз, стверджують аналітики, росія не має такого ракетного арсеналу, який був на початку широкомасштабного вторгнення. Натомість ЗСУ вже отримали від союзників «парасольки» і навчилися ними вправно користуватися...

 

Щодо ядерного удару та заяв роспропа про два «вироби» для удару по Україні, які вже на аеродромі, то це «білий шум». Бо процес віддавання наказу про застосування ядерної зброї та її виконання — це багаторівнева тривала у часі бюрократія із залученням купи служб та ресурсів, за якими цілодобово... наглядають розвідки наших партнерів.

 

«Є стійке враження, що ми зараз у стані масштабної ІПСО, покликаної заморозити війну на умовах москви. Зокрема, рашисти, щоб зірвати контрнаступ ЗСУ, який для рф може виявитися смертельним, йдуть на крайній крок — імітують удар по сакральному об’єкту з натяком на повністю розв’язані руки. Поширюють інформацію про готовність завдати ядерного удару... і навіть імітувати готовність задіяти ядерну зброю. Все це для того, щоб змусити Київ сісти за стіл переговорів», — коментує на сайті «ІС» військово-політичний оглядач Олександр Коваленко. Він впевнений: ядерну зброю росія не застосує за жодних обставин. А ось контрнаступ ЗСУ все одно розпочнеться.
 

0
ВСЕ - МОЖЛИВО
Найцікавіші матеріали
Дрони, укриття та ремонти доріг. На що спрямовують кошти у громадах Рівненщини?
0
Читати далі
На Рівненщині запрацює Школа Супергероїв у лікарні
0
Читати далі
Палата представників США опублікувала законопроєкт про допомогу Україні
0
Читати далі
У Рівному під час руху з маршрутки випала та травмувалась пасажирка
0
Читати далі
Над створенням трибуналу для росії Україна працює разом з представниками понад 40 країн
0
Читати далі
У 143 установах Рівненщини платили завищені ціни за електроенергію
0
Читати далі
F-16 для України можуть передати з більш дальніми ударними можливостями
0
Читати далі
Рівненська дзюдоїстка здобула три медалі на чемпіонаті світу
0
Читати далі
Генштаб знайшов тисячі військових, які не брали участі в бойових діях
0
Читати далі