Топ-5 кращих ланцюгових пилок для дому та професійного використання

Топ-5 кращих ланцюгових пилок для дому та професійного використання
0
Топ-5 кращих ланцюгових пилок для дому та професійного використання

Ланцюгова пила підходить для заготівлі дров, розпилювання колод, обрізки гілок і дерев, тому незамінна в побуті і на підприємствах. Фахівці e-Katalog підібрали сім найпопулярніших моделей з шинами від 350 до 450 мм, на будь-який смак і бюджет.

Patriot
PT 4518

Бензопили Patriot PT 4518 можна доручити як обрізку кущів, так і валку дерев. Модель оснащена шиною довжиною 450 мм. Завдяки ретельно продуманій системі автоматичного змащення ланцюга масло рівномірно розподіляється по всій шині під час роботи. Кількість мастила оператор може регулювати самостійно, в залежності від матеріалу, що розпилюється. Серед сильних сторін інструменту – система полегшеного запуску Easy Start, покликана знизити знос стартера. Потужність двигуна – 2100 Вт.

Grunhelm
GS 5200M Professional

Витривала бензопила Грюнхельм 5200 відноситься до напівпрофесійного класу. Модель обладнана одноциліндровим двотактним двигуном потужністю 3300 Вт з максимальним розгоном до 8000 об / хв. Комплектується 450-міліметрової шиною і низькопрофільною ланцюгом з кроком 0,325 ". Автоподавання мастила ланцюга запобігає її сухий хід, продовжуючи термін служби інструменту. Бензопила важить 5,8 кг. Завдяки ергономічній і ретельно збалансованої конструкції нею легко маневрувати.

Foresta FA-40S


Модель Grunhelm GS 5200M Professional можна використовувати не тільки в побутових умовах, а й в комунальному господарстві. Потужний бензиновий двигун (2400 Вт), ергономічний корпус, якісна ланцюг, доступна ціна - ключові переваги пили. Обсяг паливного бака складає 550 мл, масляного - 260 мл. Крок ланцюга дорівнює 0,325 ", а довжина шини – 400 мм. Функція автоматичного гальма ланцюга запобігає травми користувача при зворотному ударі, а ефективна антивібраційна система забезпечує максимальний комфорт під час пиляння.

SADKO
GCS-510E

Бензопила SADKO GCS-510E стане незамінною помічницею на дачі. Оснащена двигуном потужністю Потужність 2200 Вт і 450-міліметрової шиною, що дозволяє їй з легкістю справлятися з розпилювання великих колод. Автоматичний масляний насос самостійно регулює кількість що подається змащення на ланцюг в залежності від навантаження. Передбачена антивібраційна система, яка мінімізує втомлюваність користувача. Присутній традиційна функція гальма ланцюга. Інструмент важить 6,6 кг.

Vitals Master AKZ 3602a

Пила Vitals Master AKZ 3602 виручить в будь-який сезон. З її допомогою можна легко і швидко розпилювати колоди, кронувати стовбури, обрізати гілки. Розмір шини становить 350 мм. Крок ланцюга - 3/8 ". Подтягивание ланцюга можливо без застосування допоміжного інструменту. Передбачена електронний захист двигуна. Модель живиться від літій-іонного акумулятора ємністю 4 Ач. Є індикатор рівня заряду, який дає знати про залишилася енергії.

0
i-серфінг
Найцікавіші матеріали
Дрони, укриття та ремонти доріг. На що спрямовують кошти у громадах Рівненщини?
0
Читати далі
На Рівненщині запрацює Школа Супергероїв у лікарні
0
Читати далі
Палата представників США опублікувала законопроєкт про допомогу Україні
0
Читати далі
У Рівному під час руху з маршрутки випала та травмувалась пасажирка
0
Читати далі
Над створенням трибуналу для росії Україна працює разом з представниками понад 40 країн
0
Читати далі
У 143 установах Рівненщини платили завищені ціни за електроенергію
0
Читати далі
F-16 для України можуть передати з більш дальніми ударними можливостями
0
Читати далі
Рівненська дзюдоїстка здобула три медалі на чемпіонаті світу
0
Читати далі
Генштаб знайшов тисячі військових, які не брали участі в бойових діях
0
Читати далі