У Корці готують справжніх кухарів-професіоналів

У Корці готують справжніх кухарів-професіоналів
0
У Корці готують справжніх кухарів-професіоналів
На базі Вищого професійного училища відкрили навчально-практичний центр. Просторі приміщення, ультрасучасне обладнання, мультимедійні технології. Центр має нові можливості навчати висококваліфікованих кухарів.
 
— Сам спробував нове обладнання, разом зі студентами зробив піцу. Зараз професія кухаря затребувана на ринку праці. Серед 600 студентів закладу - 45% – це професії громадського харчування, що мають великий запит і серед роботодавців. Про це свідчить налагоджена співпраця закладу з відомими рестораціями Кореччини. Вони ще на етапі навчання із задоволенням запрошують студентів на практику. Переконаний, що завдяки центру рівень значно зросте. Наші кулінари стануть відомими професіоналами своєї справи. Їхня майстерність вплине й на промоцію місцевої кухні. Це стимулює не лише гастротуризм, а й в цілому туристичний хаб області. Важливо, що центр став вже двадцятим в області. В планах - відкрити ще 5 таких закладів. Тому Рівненщина має усі шанси стати справжньою кузнею робітничих кадрів. Високопрофесійних та затребуваних на ринку праці, — написав голова РОДА Віталій Коваль на своїй сторінці Фейсбуку.
 
 
 
0
Найцікавіші матеріали
Поблизу кордону зі Словаччиною зупинили четвірку правопорушників з Рівненщини
0
Читати далі
В одному з кафе Рівного чоловік дістав гранату: на місце викликали поліцію
0
Читати далі
У Рівненському районі водій врізався у паркан: загинув пасажир
0
Читати далі
Сонячні окуляри – модний і практичний аксесуар – як вибрати ідеальну оправу?
0
Читати далі
У Костополі чоловік погрожував поліцейським гранатою та підірвав снаряд
0
Читати далі
На Рівненщині покращать мобільний зв'язок та інтернет
0
Читати далі
На хабарництві викрито правоохоронця з Рівненщини, який «не знаходив» військовозобов’язаних
0
Читати далі
У Рівненському районі внаслідок ДТП загинула водійка кросовера
0
Читати далі
На Рівненщині підприємиця привласнила 350 тисяч на ремонті доріг
0
Читати далі