У Корці готують справжніх кухарів-професіоналів

У Корці готують справжніх кухарів-професіоналів
0
У Корці готують справжніх кухарів-професіоналів
На базі Вищого професійного училища відкрили навчально-практичний центр. Просторі приміщення, ультрасучасне обладнання, мультимедійні технології. Центр має нові можливості навчати висококваліфікованих кухарів.
 
— Сам спробував нове обладнання, разом зі студентами зробив піцу. Зараз професія кухаря затребувана на ринку праці. Серед 600 студентів закладу - 45% – це професії громадського харчування, що мають великий запит і серед роботодавців. Про це свідчить налагоджена співпраця закладу з відомими рестораціями Кореччини. Вони ще на етапі навчання із задоволенням запрошують студентів на практику. Переконаний, що завдяки центру рівень значно зросте. Наші кулінари стануть відомими професіоналами своєї справи. Їхня майстерність вплине й на промоцію місцевої кухні. Це стимулює не лише гастротуризм, а й в цілому туристичний хаб області. Важливо, що центр став вже двадцятим в області. В планах - відкрити ще 5 таких закладів. Тому Рівненщина має усі шанси стати справжньою кузнею робітничих кадрів. Високопрофесійних та затребуваних на ринку праці, — написав голова РОДА Віталій Коваль на своїй сторінці Фейсбуку.
 
 
 
0
Найцікавіші матеріали
Затримано групу, яка під приводом гуманітарної допомоги ввезли в Україну 27 автомобілів
0
Читати далі
Біля Рівного зіштовхнулися авто, є постраждалі
0
Читати далі
В ДТП біля Рівного травмувався малолітній пішохід
0
Читати далі
У Березному поліцейські викрили зловмисника, який незаконно перевозив зброю
0
Читати далі
СБУ Рівненщини затримала агентку гру рф, яка готувала новий ракетний удар рашистів по Запоріжжю
0
Читати далі
26 людей отримали підозри за зловживання бюджетними коштами на Рівненщині
0
Читати далі
Директор рівненського коледжу посприяв ухиленню від мобілізації понад ста чоловіків
0
Читати далі
На Рівненщині затримали зловмисників на спробі підкупу військовослужбовця
0
Читати далі
Біля Дубна 6-річний хлопчик вибіг під колеса авто
0
Читати далі