У Рівному крадій зі швидкістю Флеша забрав у рівнян два велосипеди і авто

У Рівному крадій зі швидкістю Флеша забрав у рівнян два велосипеди і авто
0
У Рівному крадій зі швидкістю Флеша забрав у рівнян два велосипеди і авто

Дев’ятнадцятого січня близько п’ятої вечора до поліції надійшло повідомлення, що у Рівному невідомий посеред дороги побив двох рівнян, забрав у них велосипеди та зник. Після цього зламав носа водію «BMW» та намагався втекти на краденому авто. Це все чоловік встиг накоїти впродовж півгодини. Однак зловмисника впіймали та запроторили до ізолятора, де він зараз дає покази, повідомляють у пресслужбі Нацполіції Рівненської області.

Того дня близько шостої вечора зловмисник помітив на вулиці Степана Бандери неповнолітнього, котрий віз велосипед. Чоловік штовхнув хлопця, сів на двоколісного і втік у напрямку вулиці Ботанічної. Там підозрюваний побачив ще одного хлопця з велосипедом і відібрав транспорт ще й у нього.

Втікаючи по вулиці Карнаухова злодій врізався у авто «BMW». Водій машини вийшов з салону і одразу отримав кулаком в обличчя. Доки потерпілий приходив до тями, нападник пересів за кермо автомобіля і спробував втекти. Але з місця не зрушив, оскільки позаду вже під’їжджав екіпаж патрульних, тож кинувся бігти пішки. Але копи наздогнали підозрюваного і затримали.

Як повідомляють у поліції, 23-річного водія «BMW» госпіталізували до лікарні з переломом носа, щелепи та закритою черепно-мозковою травмою.

Самого нападника затримали та помістили до ізолятора на час слідства. Правоохоронці вирішують питання щодо повідомлення йому про підозри у хуліганстві, грабежах та нанесені тілесних ушкоджень. Як виявилось, 30-річний зловмисник вже був раніше судимий за аналогічні злочини. Також він перебуває на обліку як домашній насильник.

Довідково: Ім'я Флеш, використане в заголовку – це ім'я супергероя та персонажу коміксів компанії DC Comics. Його особливістю є пересування з надзвуковою швидкістю. Ми провели таку асоціацію, адже всі злочини чоловік встиг скоїти за півгодини.

Фото ілюстративне. 

0
Найцікавіші матеріали
Вентиляційні системи: яке їхнє значення для житлових помешкань та з якого обладнання складаються
0
Читати далі
У Рівненському районі унаслідок ДТП загинув житель Львівщини
0
Читати далі
У Японії відхилили пропозицію відкрити заклад української кухні
0
Читати далі
На Рівненщині достроково закінчують опалювальний сезон
0
Читати далі
На Рівненщині судитимуть чоловіка, який залишив під дверима журналіста поховальний вінок
0
Читати далі
Жителя Сарненського району є за смертельне побиття односельця, засуджено
0
Читати далі
У річці на Рівненщині виявили тіло чоловіка, який вважався безвісти зниклим
0
Читати далі
Японія подарувала Рівненщині екскаватори
0
Читати далі
У 5 громадах Рівненщини виготовлятимуть паспорти у ЦНАПах
0
Читати далі