У Рівному перебуває делегація з партнерського міста Люблін

У Рівному перебуває делегація з партнерського міста Люблін
0
У Рівному перебуває делегація з партнерського міста Люблін

Голова Фонду Розвитку Центрально-Східної Європи Кшиштоф Лонтка, президент організації «Фонд свободи» Кшиштоф Якобовський, представник «Товариства для Природи та Людини» Кшиштоф Ковалік та головний редактор газети «Dziennik Wschodni» Кшиштоф Веяк перебувають у Рівному з 5 по 8 липня у рамках проєкту «Справжній депутат української громади».

Сьогодні ж вони зустрілися з міським головою Рівного Олександром Третяком, щоби підбити підсумки проєкту та обговорити подальші напрямки співпраці між містами.

Як розповів Кшиштоф Лонтка, проєкт для депутатів фінансується польсько-американським «Фондом свободи», спрямований на підтримку реформи децентралізації і на навчання депутатів першої каденції з метою надати їм інструменти для реалізації громадських функцій.

Окрім навчань для депутатів Рівненської і Волинської областей, які проходили у Рівному, відбулася спільна поїздка у Люблін. Програма містила зустрічі з експертами у різних галузях, у тому числі з озеленення міста, прозорості, менеджменту.

«Місто Люблін ментально нам близьке, сподіваюся, що наші депутати переймуть позитивний досвід і ми будемо його успішно впроваджувати», - зазначив партнер проєкту, депутат Рівненської міської ради Святослав Клічук.

Партнери не збираються зупинятися на проєкті для депутатів, це лише один із аспектів співпраці. Далі – промоція виробників крафтової продукції, культурної спадщини, туризму.

«Ми започаткували і успішно продовжуємо проєкт «Підтримай рівненське», який спрямований саме на розвиток свого продукту. Плануємо оновити бренд міста, надати йому нового життя», - розповів очільник міста Олександр Третяк.

-«Брендинг – це емоції. Брендинг – це всі ми. Рівняни мають знати про те найкраще, що є у місті. Промоція і брендинг мають провадити до коштів, до монетизації, - переконаний Кшиштоф Лонтка, - І ми готові поділитися досвідом Любліна з вашим містом. Але потрібно зважати й на український досвід і на місцевий контекст. Тоді це запрацює».

Андрій Голованюк

0
Політика
Найцікавіші матеріали
США вкотре довели, що є лідером вільного світу
0
Читати далі
У Рівному відбувся унікальний благодійний бранч «ПроЯвляйся»
0
Читати далі
У Рівненському районі у ДТП загинула пішохідка
0
Читати далі
У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС
0
Читати далі
США готують пакет допомоги для України в розмірі $1 млрд
0
Читати далі
У рівнянина вилучили закладок на півмільйона гривень
0
Читати далі
Єгипет повернув 3400-річну статую царя Рамзеса II, яку викрали понад 30 років тому
0
Читати далі
На Рівненщині у ДТП із пʼяним водієм загинула 19-річна пасажирка
0
Читати далі
Вчора Україна отримала пакет американської підтримки
0
Читати далі