Із такою ініціативою виступило місцеве підприємство АРМ-ЕКО. Така ідея тут виникла не випадково. Адже саме на цьому підприємстві вже майже 20 років на власному виробництві виготовляють найпопулярнішу модель серед кухарів-професіоналів – промислову м’ясорубку МІМ-300 та МІМ!-600.
Ідея ж створення музею виникла ще пару років тому, коли на підприємство вперше принесли старий агрегат для подрібнення м’яса. Потім ще один, потім ще… У всіх них різні виробники і навіть країни походження.
Зараз на АРМ-ЕКО є три унікальні м’ясорубки, які вже найближчим часом стануть експонатами новоствореного музею. Їх відреставрують фахівці підприємства аби повністю відтворити процес переробки м’яса з використанням колишніх технологій.
У музеї планують також показати і новітнє обладнання для того, щоб відвідувачі могли порівняти, наскільки змінився процес обробки м’яса.
Якщо у вас є унікальний старий агрегат для переробки м’яса ви також можете долучитися до створення музею і принести свій експонат на АРМ-ЕКО за адресою: м. Рівне. Вул. Млинівська, 24.
За матеріалами: 7 днів
У Рівному планують відкрити музей м’ясорубки
Найцікавіші матеріали