У Рівному управління освіти збирає інформацію про відпочинок учнів за кордоном за власний кошт - батьки схвильвані

У Рівному управління освіти збирає інформацію про відпочинок учнів за кордоном за власний кошт - батьки схвильвані
0
У Рівному управління освіти збирає інформацію про відпочинок учнів за кордоном за власний кошт - батьки схвильвані

У Рівному управління освіти збирає інформацію про відпочинок учнів за батьківські та спонсорські кошти. Таку публікацію зробила Galina Veremchuk у спільноті "БАТЬКИ SOS".

- З якою метою проводяться такі опитування в молодших класах школи? - цікавиться жінка. -  Притому, що батьки гордо розписали де, і скільки днів..ну і звичайно, що всі за свій кошт...

- Наверное, чтоб понять у каких родителей денег больше?))))) Предлагаю сделать подобный опрос с описью имущества, ну для полноты картины)))) - коментує Вікторія Побігай

- Такий бланк був у нас чотири роки тому. Теж була дуже здивована, для чого потрібна ця інформація для вчителя, - повідомила  Оксана Талько

- Невже ви справді думаєте, що ця інформація потрібна вчителю??? Це збирає соціальний педагог, а від нього вимагає цю інформацію управління освіти.... наскільки я знаю для виділення путівок ( але це не точно). Точно, що інфа вашому вчителя взагалі не треба! Невже у вчителів нема більше про що думати? - апелює  Катерина Гуськова.

 - Катерина Гуськова претензія власне, не до вчителя..звісно,що їй сказали,те вона зробила. Якщо відпочивали діти за рахунок батьків,то наступного року їм компенсують, або ж скажуть, що минул. року вам було за що відпочити..?! Звісно ,,за так,,у нас нічого нема... - відповіла Galina Veremchuk.

 - Кстати нам тоже подобное в конце уч.года должны были дать заполнить,так чето и не дали ,тоже интересно для чего это и какая кому разница, додає Svetlana Bilge

- Це щоб потім казати - на Туреччину грошей вистачає, а штори нові купити не можете? - обурюється Lera Zhukovska

- Сніжана Денисівна подасть до суду за плагіат, - резюмує Dmytro Yakovenko

Тим часом не знають для чого проводиться збір інформації і в обласному управлінні освіти і науки. Його очільник Григорій Таргонський порадив звернутися до міської влади. 

 

Сайту "ВСЕ" вдалось отримати копію листа, який надійнов від управління освіти у навчальні заклади Рівного. У ньому йдеться, що інформацію збирають на виконання розпорядження голови обласної державної адміністрації від 11.06.2018 року № 383 «Про організацію літнього оздоровлення та відпочинку дітей у 2018році», розпорядження міського голови від 24.05.2018 року № 462-р «Про організацію літнього оздоровлення та відпочинку дітей м. Рівного у 2018 році» та з метою отримання об’єктивних даних про реальний стан оздоровлення та відпочинок дітей міста. 

 

Цю ж інформацію у комантарі підвердив в начальник міського управління освіти Василь Харковець:

- Збір таких даних відбувається на офіційних підставах. Вони необхідні для статистики. Це загальні дані, жодної персоніфікацій там немає. І будь-які зловживання з боку вчителів - виключені. Про якісь незаконні речі і мови бути не може. 

 

0
Наука і технології # Василь Харковець
Найцікавіші матеріали
Дрони, укриття та ремонти доріг. На що спрямовують кошти у громадах Рівненщини?
0
Читати далі
На Рівненщині запрацює Школа Супергероїв у лікарні
0
Читати далі
Палата представників США опублікувала законопроєкт про допомогу Україні
0
Читати далі
У Рівному під час руху з маршрутки випала та травмувалась пасажирка
0
Читати далі
Над створенням трибуналу для росії Україна працює разом з представниками понад 40 країн
0
Читати далі
У 143 установах Рівненщини платили завищені ціни за електроенергію
0
Читати далі
F-16 для України можуть передати з більш дальніми ударними можливостями
0
Читати далі
Рівненська дзюдоїстка здобула три медалі на чемпіонаті світу
0
Читати далі
Генштаб знайшов тисячі військових, які не брали участі в бойових діях
0
Читати далі