У Рівному відбулось грандіозне відкриття унікального дитсадка (ФОТО)

У Рівному відбулось грандіозне відкриття унікального дитсадка (ФОТО)
0
  • У Рівному відбулось грандіозне відкриття унікального дитсадка (ФОТО)
  • У Рівному відбулось грандіозне відкриття унікального дитсадка (ФОТО)
  • У Рівному відбулось грандіозне відкриття унікального дитсадка (ФОТО)
  • У Рівному відбулось грандіозне відкриття унікального дитсадка (ФОТО)
  • У Рівному відбулось грандіозне відкриття унікального дитсадка (ФОТО)

В новий навчальний рік з новими, сучасними стандартами дошкільної освіти. Третього серпня у Рівному в ЖК "На Щасливому" відбулось грандіозне відриття нового, унікального, приватного закладу дошкільної освіти "BABYLAND", аналогів якому немає у Західній Україні. 

На свято завітали сотні рівнян, жителів сусідніх міст та безпосередньо житлового комплексу.

Найбільше уваги звичайно, приділили для маленьких гостей. Їх розважали супер-герої, м`які пандочки, фокусник, тому кожен з бажаючих міг сфотографуватись, погратись, або ж навіть позапускати великі мильні бульбашки.

На території діяли цікаві фотозони. А також серед гостей розіграли три сертифікати на три місяці безкоштовного навчання в "BABYLAND".

 

До створення нового типу дитячого садочку підійшли з натхненням. На вулиці знаходиться просторий дитячий та спортивний майданчики, які виконані за сучасною технологією безпеки, огороджена територія під охороною, а всередині - комфорт, якого ще в Рівненських садочках не бачили: великі просторі ігрові та спальні кімнати. 

Тут навіть створили два ізолятори для дітей, які матимуть раптові проблеми.

На кухні садочку є два цехи для гарячих та холодний страв, холодильна камера, а їжу на поверхи підніматимуть на спеціальних ліфтах. За здоров’ям дошкільнят буде слідкувати медичний персонал.  

Усі бажаючі мали змогу побувати всередині закладу й оглянути умови, в яких навчатимуться дітки. 

Забудовник Роман Курис, який втілив цю казку у життя, розповів звідки виникла ідея створення такого закладу:

"Склалось так, що ідея будівництва  пов`язана з проблемою мовлення моєї дитини. Дружина постійно возила нашу дитину по різних районах, а це займало дуже багато часу та сил, фактично кожна година була розписана. І дуже часто на місцях виникали нюанси, було важко потрапити до спеціалістів. На основі всього пережитого, мені захотілось створити щось одне й комплексне, аби люди привели своїх діток, й останні змогли отримати цілий комплекс важливих послуг: освіту, перші кроки життя, можливо, якщо у когось є проблеми з мовленням то в такому випадку - кваліфікаційну допомогу спеціалістів. Я знайшов людину, яка змогла допомогти моїй дитині, яка стала частиною нашої сім`ї,  яка зробила все, щоб проблем з мовленням не було. Ця людина - Ірина Петрівна, яка власне очолила садочок."-  розповів Роман Курис. 

«Baby Land» – це перший офіційний легалізований приватний дошкільний навчальний заклад, який виконав всі необхідні ліцензійні умови. Зазначила заступниця голови ОДА та голова ліцензіцної комісії Світлана Богатирчук-Кривко.

"Привселюдно хочу засвідчити, як голова ліцензійної комісії, що на сьогодні - це єдиний в області приватний дошкільний заклад, який має ліцензію на право здійснення дошкільної освіти. Тобто, дотримання всіх вимог законодавства щодо облаштування, забезпечення кадрами програм, які будуть здійснюватись у даному закладі. Хочу звернутись до бізнесменів: сьогодні ця ніша послуг у місті та області - не заповнена, близько 3000 дітей чекають на місця в дошкільних закладах. Місто має велику проблему. А цей заклад - яскравий приклад вірного бізнесового рішення. Зі свого боку в обласній державній адміністрації завжди будемо підтримувати такі рішення й допомагати отримувати ліцензії на право здійснення дошкільної освіти"- розповіла Світлана Богатирчук-Кривко.

Директорка закладу Ірина Петрик-Щокова, підкреслила, що цей садочок - спрвжня країна дитинства. 

"Я щиро тішусь з тих слів, що сьогодні були сказані, лишень хочеться додати одне, ми побудували країну дітей, країну дитинства. Ми хочемо щоб кожна дитина, яка тут навчатиметься була щасливою. Щасливі дітки у нас "На Щасливому" і в садочку "BABYLAND", а ми зі свого боку зробимо абсолютно все, для того аби ви були впевнені. Ми вас чекаємо!" - додала Ірина Петрик-Щокова. 

На завершення офіційної частини відкриття відбулось символічне перерізання стрічки. 

У ЖК "На Щасливому" впевнені, що тут дітки навчатимуться  з любов’ю та натхненням.

                                                                                                                    
На правах реклами
 
0
Новини забудовників
Найцікавіші матеріали
У рівнянина вилучили закладок на півмільйона гривень
0
Читати далі
Єгипет повернув 3400-річну статую царя Рамзеса II, яку викрали понад 30 років тому
0
Читати далі
На Рівненщині у ДТП із пʼяним водієм загинула 19-річна пасажирка
0
Читати далі
Вчора Україна отримала пакет американської підтримки
0
Читати далі
Дрони, укриття та ремонти доріг. На що спрямовують кошти у громадах Рівненщини?
0
Читати далі
На Рівненщині запрацює Школа Супергероїв у лікарні
0
Читати далі
Палата представників США опублікувала законопроєкт про допомогу Україні
0
Читати далі
У Рівному під час руху з маршрутки випала та травмувалась пасажирка
0
Читати далі
Над створенням трибуналу для росії Україна працює разом з представниками понад 40 країн
0
Читати далі