У Рівному засяяв органний зал

У Рівному засяяв органний зал
1
У Рівному засяяв органний зал

Ініціатива Віталія Коваля #Подаруй_світло набирає обертів. В суботу ввечері яскравими вогнями засвітився зал камерної та органної музики Рівненської обласної філармонії.

– Наша мета підсвітити знакові споруди Рівного. Після того – перейти до освітлень вулиць, провулків, скверів. Рівне має засяяти, аби кожен житель міста відчував себе в безпеці, – сказав Віталій Коваль.

 

Як раніше розповідав кандидат на міського голову Рівного Віталій Коваль, на підсвітку об’єктів з бюджету не витрачено жодної копійки. Цього разу до реалізації проекту долучилася компанія «Рівнеавтошляхбуд».

 

– Нам важливо, аби Рівне було красивим містом. Аби кожен, хто проїжджає поблизу, ще здалека бачив вогні і світло обласного центру. Нам приємно, що ми змогли долучитися до крутої ініціативи Віталія Коваля. Хочеться, щоб таких проектів в місті було більше, – зазначив головний інженер компанії Павло Захарчук.

 

В захваті від освітлення і колектив філармонії.

 

– Тепер фасад нашого залу органної та камерної музики виглядає в рази кращим. Кожного музичного сезону його відвідують тисячі рівнян і гостей міста. Тому важливо не лише внутрішнє, а й зовнішнє оздоблення історичної споруди. Дякую всім причетним за нове обличчя органного залу, – сказав директор Рівненської обласної філармонії Микола Орешко.

 

Підсвітити філармонію мали ще минулого тижня, але через оголошений День скорботи, довелося перенести дійство на ці вихідні.

 

– Дата освітлення органного залу теж символічна, адже 1 жовтня був міжнародний День музики, – розповів Віталій Коваль. – Ми продовжуємо ініціативу #Подаруй_світло і попереду ще декілька об’єктів, фасади яких будуть підсвічуватися. Вже завтра засяє Рівненський краєзнавчий музей, – підсумував Віталій Коваль. 

 

Нагадаємо, два тижні тому, в рамках проекту «Подаруй світло», в Рівному підсвітили Драматичний театр.

1
ВСЕ - МОЖЛИВО
Найцікавіші матеріали
Вентиляційні системи: яке їхнє значення для житлових помешкань та з якого обладнання складаються
0
Читати далі
У Рівненському районі унаслідок ДТП загинув житель Львівщини
0
Читати далі
У Японії відхилили пропозицію відкрити заклад української кухні
0
Читати далі
На Рівненщині достроково закінчують опалювальний сезон
0
Читати далі
На Рівненщині судитимуть чоловіка, який залишив під дверима журналіста поховальний вінок
0
Читати далі
Жителя Сарненського району є за смертельне побиття односельця, засуджено
0
Читати далі
У річці на Рівненщині виявили тіло чоловіка, який вважався безвісти зниклим
0
Читати далі
Японія подарувала Рівненщині екскаватори
0
Читати далі
У 5 громадах Рівненщини виготовлятимуть паспорти у ЦНАПах
0
Читати далі