У Здолбунівському суді розпочали розгляд справи убитої Юлії Сокаль

У Здолбунівському суді розпочали розгляд справи убитої Юлії Сокаль
0
У Здолбунівському суді розпочали розгляд справи убитої Юлії Сокаль

У Здолбунівському суді на Рівненщині почали слухати справу щодо умисного вбивства 21-річної Юлії Сокаль, яку взимку знайшли з ножовим пораненням у підвалі багатоповерхівки.

У понеділок, 5 липня, відбулося перше підготовче засідання. Почути позицію журналістам не вдалося. Чому Микола Алексюк не спілкується із журналістами – пояснив його адвокат Микола Волошин:

«Не хочу, щоб він розмовляв. Тому що це не сприяє об'єктивному розгляду справи. Це тільки, скажемо, роздуває всякі чутки, розмови і так далі. Я би йому радив не спілкуватися з журналістами. Але це його право, він може мене й не послухатися. Я його радник, а не вказівець. Так що, я думаю, що він не бажає спілкуватися з журналістами. Звичайно, все вирішить суд».

Миколу Алексюка обвинувачують в умисному вбивстві рівнянки Юлії Сокаль. Слухати цю справу почали у Здолбунівському суді.

Тіло 21-річної дівчини з ножовим пораненням поліцейські знайшли 6-го січня 2021 року в Здолбунові у підвалі будинку і оголосили Миколу Алексюка в розшук. Про те, що він може бути причетним до вбивства Юлії, поліцейським повідомила її мама.

Батьки дівчини паралельно готують позов щодо відшкодування моральних збитків. Наразі ж батьки просять долучити до справи цивільний позов на відшкодування підрахованих матеріальних збитків – понад 45 тисяч гривень.

Після повернення з нарадчої кімнати суддя Олег Кушнір вирішує призначити справу до розгляду у відкритому судовому засіданні, долучивши до неї цивільний позов від Людмили Сокаль.

«Накласти арешт на майно, що належить Алексюку Миколі Олеговичу в межах суми ціни позову. Обрати відносно обвинуваченого Алексюка запобіжний захід у виді тримання під вартою строком до 2 вересня 2021 року», – зачитує суддя Олег Кушнір.

За матеріалами: Суспільне

Андрій Голованюк

0
Кримінал
Найцікавіші матеріали
Житель Рівненського району за образу співмешканки помстився ударом ножа у живіт
0
Читати далі
У Рівному затримали наркозбувача
0
Читати далі
Ремонт набережної, реконструкція котельні й портативний РЕБ: які тендери проводять громади Рівненщини
0
Читати далі
На Рівненщині працівниця лікарні за хабарі продовжувала довідки про інвалідність
0
Читати далі
«Укрпошта» анонсувала нову марку із серії «русскій воєнний корабль … !»
0
Читати далі
Деякі партнери вже надали Україні зброю з дозволом бити по об'єктах у росії
0
Читати далі
У Сарненському районі загинув мотоцикліст
0
Читати далі
Естонський депутат, який на велосипеді збирає гроші на ЗСУ, завітав на Рівненщину
0
Читати далі
Види кредитів для бізнесу
0
Читати далі