В Дубні завершилася Спартакіада «Рух заради здоров’я»

В Дубні завершилася Спартакіада «Рух заради здоров’я»
0
В Дубні завершилася Спартакіада «Рух заради здоров’я»

Минулого тижня в Рівненській області стартувала спартакіада у підвідомчих установах департаменту розвитку адміністративних послуг, соціальної, молодіжної політики та спорту Рівненської обласної державної адміністрації «Рух заради здоров’я», з нагоди 30-ї річниці Незалежності України. Захід проводиться за підтримки комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради і Відділення НОК України в Рівненській області. 

Цього разу спортивні активності відбувались у комунальному закладі «Дубенський будинок-інтернат для громадян похилого віку та осіб з інвалідністю» Рівненської обласної ради. Минулими роками підопічні цього закладу посідали призові місця в фіналі змагань.

Команди-учасниці боролися між собою в естафетах «Флорбол», «Фітбол», «Баскетбол», «Рівновага» та «Футбол». Жодне з цих завдань не вимагало особливих фізичних зусиль, тому всі зуміли успішно дістатися фінішу. Доки учасники виконували поставлені завдання, решта підопічних, гості та працівники закладу спостерігали за змаганнями та вболівали за учасників на кожному новому етапі.

В подібних заходах не стільки важлива перемога, як можливість провести час з користю для здоров’я та урізноманітнити дозвілля. Окрім того, не залежно від здобутих результатів, кожен учасник отримав подарунки від організаторів. А далі естафету спартакіади «Рух заради здоров’я» приймає комунальний заклад «Тучинський геріатричний пансіонат» Рівненської обласної ради.

0
Спорт
Найцікавіші матеріали
Дрони, укриття та ремонти доріг. На що спрямовують кошти у громадах Рівненщини?
0
Читати далі
На Рівненщині запрацює Школа Супергероїв у лікарні
0
Читати далі
Палата представників США опублікувала законопроєкт про допомогу Україні
0
Читати далі
У Рівному під час руху з маршрутки випала та травмувалась пасажирка
0
Читати далі
Над створенням трибуналу для росії Україна працює разом з представниками понад 40 країн
0
Читати далі
У 143 установах Рівненщини платили завищені ціни за електроенергію
0
Читати далі
F-16 для України можуть передати з більш дальніми ударними можливостями
0
Читати далі
Рівненська дзюдоїстка здобула три медалі на чемпіонаті світу
0
Читати далі
Генштаб знайшов тисячі військових, які не брали участі в бойових діях
0
Читати далі