Гранд вікенд: Для рівненських родин з дітьми пропонують найкомфортніший відпочинок у Карпатах

Гранд вікенд: Для рівненських родин з дітьми пропонують найкомфортніший відпочинок у Карпатах
0
Гранд вікенд: Для рівненських родин з дітьми пропонують найкомфортніший відпочинок у Карпатах

Серед мальовничих куточків нашої країни є місце, яке справляє неймовірне враження на кожного туриста. Українські Карпати вже давно успішно конкурують із закордонними гірськими курортами.

Сімейний відпочинок у Карпатах - це чудова можливість корисно та активно відпочити усією родиною, відвідати нові цікаві місця, оздоровитися та запастись хорошим настроєм на кілька місяців вперед. Якщо ви запланували відвідати гірський край зі своїм чадом, то Гранд Готель Пилипець надає всі належні умови для ідеального відпочинку, тут є все на будь-який смак та можливості! Приділіть максимум часу і уваги своїй сім`ї та отримайте незабутнє задоволення від відпочинку.

У готелі є однокімнатні номери для відвідувачів з дитиною, двох- і трьохкімнатні сімейні номери, а також дитячі ліжечка для дітей різного віку.

В ресторані Гранд Готелю Пилипець дбають про комфорт клієнтів, особливу увагу приділяють - наймолодшим, для них пропонують спеціальні стільці та розроблене дитяче меню. Комфорт дитини та її батьків - запорука вдалого відпочинку всієї родини.

Що стосується дозвілля, то фахівці готелю врахували всі нюанси відпочинку з дітьми. Маленькі гості активні, енергійні, люблять гратися й завжди прагнуть до нового, тому в Гранд Готелі Пилипець розроблений спеціальний комплекс додаткових послуг для наймолодших:

- Ігрова кімната. Відтепер дорослим не потрібно брати з собою на відпочинок цілу валізу дитячого арсеналу іграшок, адже в ігровій кімнаті дітлахи можуть не лише гратися класичними сертифікованими іграшками, але й малювати, читати книги, займатися будь - якого виду творчістю. Готові роботи юних творців розміщують на виставці дитячих робіт. Користування послугами ігрової кімнати входить у вартість проживання в готелі.

- Ігровий майданчик. Як стверджує лікар Комаровський : "Час, вільний від навчання, сну та їжі, повинен бути присвячений прогулянкам на свіжому повітрі". Майданчик розташований на задньому дворі Гранд Готелю Пилипець та розрахований на дітей віком від 6 до 12 років, а діткам до 6 років дозволяється гратись лише під наглядом дорослих. Ігровий майданчик виготовлений виключно з натурального дерева хвойних порід. Користування входить у вартість проживання в готелі.

- Послуги няні за індивідуальним запитом. Тепер батьки можуть залишити свого малюка під наглядом кваліфікованої няні та зайнятися активним відпочинком на високогірному курорті Пилипець. Обов`язки няні заздалегідь обоговорюються з батьками дитини.

- Зимою діє прокат дитячого та підліткового гірськолижного спорядження. В пунктах прокату на курорті Пилипець є дитячі лижі та сноуборди (від 24 розміру), сани та тарілки. Також діє гірськолижна школа, де кваліфіковані інструктори займаються навчанням діток від 4 років катанню на лижах то сноуборді.

Відправляйтесь з сім`єю в дивовижний світ пригод піших, вело, водних, кінних мандрівок в Карпатських горах та отримайте безліч неповторних сюждетів для сімейного фото та відео!

Поспішайте, забронюйте свій незабутній відпочинок!

Гранд Готель Пилипець

https://grandhotelpylypets.com/

Адреса готелю: Україна, 90011, Закарпатська область, Міжгірський район, село Пилипець, 352

Телефони: (096) 265-35-98, (050) 370-60-60, (031) 462-50-75.

E-mail: info@grandhotelpylypets.com

 

 

0
VSE по туризму # Закарпаття # Гранд Готель Пилипець # Відпочинок для всієї родини
Найцікавіші матеріали
У Рівному затримали наркозбувача
0
Читати далі
Ремонт набережної, реконструкція котельні й портативний РЕБ: які тендери проводять громади Рівненщини
0
Читати далі
На Рівненщині працівниця лікарні за хабарі продовжувала довідки про інвалідність
0
Читати далі
«Укрпошта» анонсувала нову марку із серії «русскій воєнний корабль … !»
0
Читати далі
Деякі партнери вже надали Україні зброю з дозволом бити по об'єктах у росії
0
Читати далі
У Сарненському районі загинув мотоцикліст
0
Читати далі
Естонський депутат, який на велосипеді збирає гроші на ЗСУ, завітав на Рівненщину
0
Читати далі
Види кредитів для бізнесу
0
Читати далі
Україна відступить від зобов'язань у межах Європейської конвенції з прав людини
0
Читати далі