Вслід за Аваковим з посади можуть піти ще троє міністрів

Вслід за Аваковим з посади можуть піти ще троє міністрів
0
Вслід за Аваковим з посади можуть піти ще троє міністрів

У депутатського корпусу Верховної Ради є претензії та запитання щодо роботи до міністра оборони Андрія Тарана, міністра юстиції Дениса Малюськи та міністра культури та інформаційної політики Олександра Ткаченка, заявив народний депутат Олександр Качура (фракція «Слуга народу»).

«Однозначно, у вересні будуть кадрові зміни (в уряді - ІФ). (...) Є претензії у депутатського корпусу і є розмови про те, що потрібно ці міністерства посилити іншими міністрами. Є розмови щодо Міністерства оборони, Міністерства юстиції. Є запитання щодо Міністерства культури: знаю, що колеги зареєстрували проект постанови про звільнення (міністра культури та інформаційної політики Олександра Ткаченка, – ред.), там насправді неоднозначна ситуація», – сказав Качура в ефірі телеканалу «Україна 24» у середу.

При цьому він також звернув увагу на відсутність комунікації глави Мін'юсту з парламентом.

«Щодо Міністерства юстиції претензії, мені здається, є у колег, тому що найбільша помилка - це відсутність комунікації з парламентом, оскільки ми лише через Facebook можемо спостерігати, як міністр юстиції то на траві лежить, то на столі тощо... Є наразі претензії до результатів роботи (міністра юстиції Дениса Малюськи, – ред.), тому що господарство Мін'юсту дуже велике і це не лише в'язниці та камери попереднього ув'язнення, в яких відбувається ремонт, а це набагато більше, і потрібно, щоб там відбувалися системні зміни», – уточнив парламентарій.

Щодо можливих кадрових змін у силовому блоці, Качура підтвердив, що в кулуарах парламенту обговорюється інформація щодо генерального прокурора Ірини Венедіктової.

«Я чув, що колега це публічно озвучила щодо генерального прокурора. Таке у кулуарах також звучало, і вже пішло це в засоби масової інформації. Теж таке можливо», – сказав Качура.

За матеріалами: Інтерфакс-Україна

0
Політика
Найцікавіші матеріали
Вентиляційні системи: яке їхнє значення для житлових помешкань та з якого обладнання складаються
0
Читати далі
У Рівненському районі унаслідок ДТП загинув житель Львівщини
0
Читати далі
У Японії відхилили пропозицію відкрити заклад української кухні
0
Читати далі
На Рівненщині достроково закінчують опалювальний сезон
0
Читати далі
На Рівненщині судитимуть чоловіка, який залишив під дверима журналіста поховальний вінок
0
Читати далі
Жителя Сарненського району є за смертельне побиття односельця, засуджено
0
Читати далі
У річці на Рівненщині виявили тіло чоловіка, який вважався безвісти зниклим
0
Читати далі
Японія подарувала Рівненщині екскаватори
0
Читати далі
У 5 громадах Рівненщини виготовлятимуть паспорти у ЦНАПах
0
Читати далі