YouTube почав приховувати кількість дизлайків під відео

YouTube почав приховувати кількість дизлайків під відео
0
YouTube почав приховувати кількість дизлайків під відео

Платформа YouTube почала приховувати кількість дизлайків під роликами. Проте можливість поставити дизлайк залишиться і надалі. Про це компанія повідомила у своєму блозі.

У компанії спершу провели тестування цієї функції: деякі люди й надалі могли поставити дизлайк, проте не бачили, скільки користувачів зробили те ж саме. З'ясувалося, що у таких випадках користувачі ставлять дизлайки рідше.

У YouTube кажуть, що отримували скарги від низки маловідомих авторів про те, що їм несправедливо ставлять велику кількість дизлайків. Зрештою компанія вирішила прибрати лічильник, щоб взаємодія YouTube містила більше поваги між користувачами.

«Ми хочемо створити інклюзивне і шанобливе середовище, в якому автори матимуть змогу досягти успіху і відчувати себе в безпеці для самовираження», — вважає YouTube.

Там також відповіли тим, хто використовує кількість дизлайків, щоб з'ясувати, чи дивитися відео: «Ви можете не погодитися з цим рішенням, але вважаємо, що це правильно для платформи».

Автори відеороликів і надалі бачитимуть кількість дизлайків під власними відео. Натомість для глядачів з 10 листопада цю можливість поступово почали прибирати.

Про наміри YouTube ухвалити таке рішення видання The Verge писало ще у 2019 році. Тоді директор з управління проєктами YouTube Том Леунг пояснював, що розглядають кілька рішень: дати авторам можливість самим вирішувати, приховувати чи показувати кнопку «дизлайк», додати до кнопки невелике опитування про причини такого рішення, або ж повністю її прибрати.

0
Суспільство
Найцікавіші матеріали
Житель Рівненського району за образу співмешканки помстився ударом ножа у живіт
0
Читати далі
У Рівному затримали наркозбувача
0
Читати далі
Ремонт набережної, реконструкція котельні й портативний РЕБ: які тендери проводять громади Рівненщини
0
Читати далі
На Рівненщині працівниця лікарні за хабарі продовжувала довідки про інвалідність
0
Читати далі
«Укрпошта» анонсувала нову марку із серії «русскій воєнний корабль … !»
0
Читати далі
Деякі партнери вже надали Україні зброю з дозволом бити по об'єктах у росії
0
Читати далі
У Сарненському районі загинув мотоцикліст
0
Читати далі
Естонський депутат, який на велосипеді збирає гроші на ЗСУ, завітав на Рівненщину
0
Читати далі
Види кредитів для бізнесу
0
Читати далі