Завдяки меценату прооперували чоловіка, що впав зі стогу з сіном на Зарічненщині

Завдяки меценату прооперували чоловіка, що впав зі стогу з сіном на Зарічненщині
0
Завдяки меценату прооперували чоловіка, що впав зі стогу з сіном на Зарічненщині

Іноді біда може чекати людину в особливо непідходящий та неочікуваний момент. Олександр Калинчук з Зарічненського району порався по господарству і випадково впав. Перелом стегнової кістки і надсерйозна операція була необхідна, аби чоловік зміг знову підвестись на ноги. Втім грошей у родини аби її виконати не знайшлося. До редакції сайту "ВСЕ" звернулися лікарі Обласного центру ортопедії, травматології та вертебрології КП «Рівненська обласна клінічна лікарня» з проханням подякувати меценату Володимиру Рашовському, за фінансову допомогу надану на лікування Олександра Калинчука.

Завідувач центру - Валентин Піонтковський зазначає, що операція була проведена в максимально стислі терміни зважаючи на тривале перебування хворого в районі з такого роду серйозним ушкодженням. Саме це і підтверджує пацієнт Олександр Калинчук. Як виявилось, він травмувався пораючись по господарству, та через брак фінансів понад три тижні лікувався самотужки:

 

"Травму отримав два тижні і три дні назад, коли нагрібав на стіг сіно, почав спускатися до низу і невдало впав на ногу, отримавши перелом правоїстегнової кістки. Спочатку швидка медична допомога відвезла мене до Зарічненської районної лікарні, де мені надали першу медичну допомогу. Там я перебував десять днів, так, як там не роблять таких операцій. Довелося шукати кошти для того, щоб можна було переїхати до обласної лікарні і в п'ятницю зранку вже зробили операцію. Як мені відомо, всі витрати оплатив Володимир Рашовський. Щиро дякую йому за небайдужість. Вже через пів року можна буде забути травму," - ділитьсяемоціями Олександр Калинчук.

Як зазначає керівник Центру ортопедії, травматології та вертебрології Валентин Піонтковський, вони вже не вперше звертаються за допомогою до Володимира Рашовського:  

 

"Періодично, коли до нас потрапляє пацієнт, який немає коштів для проведення оперативного втручання ми звертаємося до меценатів, бізнесменів. Одним з таких благодійників є Володимир Володимирович, він неодноразово допомогав коштами на ліки, та імпланти бідним пацієнтам. І це він робив просто від щирого серця і від душіСьогодні  хворий, вже ходить за допомогою милиць, а через декілька місяців зможе пересуватись без додаткової опори. І це повірте, вагомий внесок який змінює долю родин," - коментує пан Валентин.

 

Варто додати, Володимир Рашовськийвже протягом п'яти років є активним меценатом Центру ортопедії, травматології та вертебрології КП «Рівненська обласна клінічна лікарня».

0
Суспільство
Найцікавіші матеріали
Легковий автомобіль, ремонт приміщення ЦНАПу та ліфтів у Рівному: які тендери проводять громади Рівненщини
0
Читати далі
На Рівненщині затримано правоохоронця, який налагодив схеми уникнення мобілізації
0
Читати далі
росія навряд чи спроможна захопити Харків без додаткових сил, але прагне заволодіти Вовчанськом
0
Читати далі
Чи потрібно українським дітям за кордоном ходити у дві школи: відповідь МОН
0
Читати далі
На Рівненщині затримали агента фсб, який готував ракетні удари по області
0
Читати далі
Спортсмен з Рівненщини здобув дві нагороди на чемпіонаті Європи.
0
Читати далі
На Рівненщині трирічний хлопчик випав із вікна
0
Читати далі
Чи будуть введені обмеження електропостачання в Україні
0
Читати далі
В Обарові відремонтують амбулаторію, а в Сарнах - дорогу
0
Читати далі