Здолбунівські важкоатлети – чемпіони України

Здолбунівські важкоатлети – чемпіони України
0
Здолбунівські важкоатлети – чемпіони України

8-12 жовтня 2019 року в селі Поляна, Закарпатської області проходить чемпіонат України з важкої атлетики серед юнаків та дівчат до 15 років. Здолбунівщину на ньому представляють два вихованці дитячо-юнацької спортивної школи Максим Демчишин та Василь Устименко, повідомляють у Здолбунівській РДА.

11 жовтня у ваговій категорії до 67 кг успішно виступив учень Здолбунівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. №1, кандидат у майстри спорту Максим Демчишин. У ривку Максим підкорив штангу вагою 100 кг, а у поштовху встановив два рекорди України 128 та 131 кг серед юнаків до 15 років. Також в сумі двоборства встановлено рекорд України - 231 кг. Варто зауважити, що на сьогоднішній день Максим перевершив і Європейський рекорд у поштовху.

Успіх товариша по команді цього ж дня підтримав учень Здолбунівської гімназії, кандидат у майстри спорту Василь Устименко, який у ваговій категорії до 73 кг у ривку підкорив 107 кг, а у поштовху підкорив 131 кг, що теж є новим рекордом України у даній ваговій категорії.

Отже, Максим Демчишин став чемпіоном та рекордсменом України з важкої атлетики серед юнаків до 15 років у ваговій категорії до 67 кг з сумою двоборства 231 кг, а Василь Устименко чемпіон України у ваговій категорії до 73 кг, з сумою двоборства 238 кг.

Вітаємо важкоатлетів та їх тренерів, зокрема Заслуженого тренера України, майстра спорту з важкої атлетики Володимира Григоровича Гордійчука і тренера-викладача, майстра спорту України з важкої атлетики Дмитра Володимировича Марчука з вдалим виступом!

0
Найцікавіші матеріали
У застосунку «Резерв+» може з'явитися направлення на ВЛК
0
Читати далі
У Рівному неповнолітні на самокаті врізалися в авто
0
Читати далі
У Вараші внаслідок ДТП загинув неповнолітній мотоцикліст
0
Читати далі
Легковий автомобіль, ремонт приміщення ЦНАПу та ліфтів у Рівному: які тендери проводять громади Рівненщини
0
Читати далі
На Рівненщині затримано правоохоронця, який налагодив схеми уникнення мобілізації
0
Читати далі
росія навряд чи спроможна захопити Харків без додаткових сил, але прагне заволодіти Вовчанськом
0
Читати далі
Чи потрібно українським дітям за кордоном ходити у дві школи: відповідь МОН
0
Читати далі
На Рівненщині затримали агента фсб, який готував ракетні удари по області
0
Читати далі
Спортсмен з Рівненщини здобув дві нагороди на чемпіонаті Європи.
0
Читати далі