ЖК «На Щасливому» – житло для вас та вашої родини

ЖК «На Щасливому» – житло для вас та вашої родини
0
ЖК «На Щасливому» – житло для вас та вашої родини

Йому давно дали назву маленької Європи у Рівному. Адже саме тут вдало поєднали комфорт, сучасність та затишок. Житловий комплекс «На Щасливому», який розташований неподалік центру міста, від самого початку створення вважають гарантом надійності.

Спокій, тиша, зони відпочинку, усі необхідні елементи комфорту та розвинена інфраструктура – усе вдало поєднав забудовник ЖК Роман Курис. Довівши, що жити в сучасних, зручних умовах та при цьому заощаджувати на комунальних платежах – можливо!

Зокрема, у будівництві комплексу використано лише сучасні та надійні матеріали, як от пінополістирол та керамічна цегла.  Для збереження тепла у квартирі встановили вікна з шестикамерного профілю з двокамерним склопакетом. Також тут змонтоване індивідуальне опалення: котли з двома теплообмінниками і терморегуляторами, які дозволяють власнику квартири самостійно регулювати температуру та заощаджувати. У помешканні встановленні броньовані, протипожежні та сертифіковані двері. Ліфти у будинках  характеризуються високим рівнем комфорту та безпеки.

Також, забудовник подбав про те,  аби купивши квартиру люди не турбувались про основні системи та комунікації: радіатори, котел, розетки, лічильники, кабелі на інтернет та телебачення – вже встановлено в новому помешканні. ЖК «На Щасливому» – один із найбільш безпечних житлових комплексів Рівного. Саме тут на кожному будинку встановлені камери відеоспостереження.

Чим ще з гордістю може пишатися  житловий комплекс, то це розвинена інфраструктура. Коротко кажучи, комплекс функціонує як окреме місто у місті. Тут працюють: магазини, кав’ярні, супермаркети, пошта, салони краси, гіпермаркет дверей, будівельні магазини, фітнес-центр  «Фізіофіт», аптеки, найбільша фотостудія АРТ-формат, дитячі садочки, зоомагазин, квітковий магазин, автомийка, фонтани та багато іншого.

На території ЖК «На Щасливому» є все необхідне для комфортного проживання: встановлені спортивні та дитячі майданчики, парк активного відпочинку з зоною барбекю, фруктовий сад та безліч відпочинкових зон.

Родзинкою житлового комплексу вважається  сучасний дитячий садок «BABYLAND». Він став єдиним приватним широкоформатним дитячим дошкільним закладом в усій західній Україні. Його основним завданням є предметна та щира турбота про дітей. У садочку працює величезний спортзал, кабінет англійської мови та навіть власна охорона. Основним у роботі ДНЗ є  логопедичне-корекційне спрямування. У закладі працюють лише професіонали за сертифікованими авторськими методиками, які розвивають у малюків критичне мислення та мовлення.

Приємним сюрпризом для тих, хто планує взяти житло під виплату стане розтермінування. Відтак діє воно на 2- та 3-кімнатні квартири терміном  до 12 місяців під 30% від вартості  та сплачується рівними частинами щоквартально.

Якщо бажаєте насолоджуватися комфортом і зручністю довгі роки, тоді вам до ЖК «На Щасливому». Не зволікайте та оберіть свої квадратні метри щастя. Відділ продажу знаходиться за адресою: м. Рівне, вул. Лермонтова, 4-А або за телефоном 097-30-29-600.

0
Новини забудовників
Найцікавіші матеріали
Вентиляційні системи: яке їхнє значення для житлових помешкань та з якого обладнання складаються
0
Читати далі
У Рівненському районі унаслідок ДТП загинув житель Львівщини
0
Читати далі
У Японії відхилили пропозицію відкрити заклад української кухні
0
Читати далі
На Рівненщині достроково закінчують опалювальний сезон
0
Читати далі
На Рівненщині судитимуть чоловіка, який залишив під дверима журналіста поховальний вінок
0
Читати далі
Жителя Сарненського району є за смертельне побиття односельця, засуджено
0
Читати далі
У річці на Рівненщині виявили тіло чоловіка, який вважався безвісти зниклим
0
Читати далі
Японія подарувала Рівненщині екскаватори
0
Читати далі
У 5 громадах Рівненщини виготовлятимуть паспорти у ЦНАПах
0
Читати далі