БК “Рівне” достроково третій у фінальній частині Чемпіонату України

БК “Рівне” достроково третій у фінальній частині Чемпіонату України
0
БК “Рівне” достроково третій у фінальній частині Чемпіонату України

За тур до завершення групового етапу фінальної частини Вищої ліги Чемпіонату України, визначились всі учасники плей-офф, а також остаточно розподілені місця в підсумковій турнірній таблиці цього етапу змагань.

Усім командам залишилося зіграти ще по два матчі, але після ігор передостаннього туру стало відомо, що з першого місця до півфіналу виходить СК “Прометей”, з другого – БК “Тернопіль”, з третього – БК “Рівне” і з четвертого – БК “Хімік-2”.

До ігор з СК “Прометей” у рівнян ще були шанси піднятися на сходинку вище та в півфіналах мати перевагу свого поля, але, для цього необхідно було обігрувати фаворита, і сподіватися, що БК “Тернопіль” невдало зіграти вдома з БК “Кривий Ріг”.

Криворіжці якраз не підвели, здобувши в першому матчі перемогу в овертаймі 108:106. А от рівняни за шаленої підтримки трибун, так і не змогли воратися з суперником. Гості як захопили лідерство в рахунку на початку гри, так його і не віддали до фінальної сирени. В підсумку поразка рівнян 69:92. Найрезультативнішим в БК “Рівне” в цій грі став Ілля Нємцу – 15 очок, Олександр Шепелев – 13 та Назарій Кісільчук – 11.

Наступного дня тернополяни сповна поквиталися з суперником 105:75. У рівнян завдання залишилось незмінним – обіграти “Прометей”. І від початку матчу це навіть почало вдаватися. 24:19 після першої чверті. До перерви гості скоротили відставання, і зуміли вийти вперед 44:42, але на майданчику точилася досить рівна та запекла боротьба, тож головні події в грі очікувались в заключній половині. В третій десятихвилинці на табло були “гойдалки”, але за останні три хвилини гості зробили ривок 6:0 і пішли на останню перерву з перевагою в сім пунктів 64:57. А от на четверту чверть рівнян не вистачило. Гості доволі швидко оформили десятиочкову перевагу і ближче суперників не підпускали. Цим підтвердивши свій статус лідера та фаворита цьогорічного чемпіонату, здобувши перемогу 87:72. Найрезультативнішим у рівнян став Євген Коровяков 17 очок та 8 підборів, у Назарія Кісільчука – 14 очок у Валерія Анісімова – 11 та 7 підборів.

Командам залишилося зіграти ще по дві гри, і незважаючи на те, що між кожним із суперників, починаючи з другого місця, і закінчуючи п’ятим відставання вимірюється саме двома поразками, заключні ігри не внесуть змін в підсумкове становище команд, адже за особистими зустрічами БК “Тернопіль” має перевагу над БК “Рівне”, БК “Рівне” над БК “Хімік-2”, а БК “Хімік-2” над БК “Кривий Ріг”.

Тож, у півфінальній серії до двох перемог БК “Рівне” зіграє з БК “Тернопіль”. Перший матч цих команд відбудеться у Рівному 16 травня та розпочнеться о 19:00.

0
Спорт # БК РІвне
Читайте також
1354
Гравці БК "Рівне" перемогли на "LVIV 3x3 Fest"
27 липня у Львові в рамках фестивалю "LVIV 3x3 Fest" відбулися відбіркові змагання чемпіонату України УСЛ 3х3 серед команд чоловіків та жінок. Чемпіонат проходить під егідою ФБУ.
0
Читати далі
1761
Рівнянка в топі кращих гравців на Чемпіонаті Європи
Гравчиня національної збірної України та захисниця БК "Рівне" Влада Кіба - краща після стартовго дня Чемпіонату Європи (дивізіон В) у Скоп'є, Македонія одразу у двох категоріях!
0
Читати далі
1296
Рівнянки в складі збірної вдало стартували на Чемпіонаті Європи
Жіноча збірна команда України з баскетболу U18 вдало стартувала на Чемпіонаті Європи у Скоп'є, Македонія. Українські дівчата без проблем розібралися зі своїми однолітками з Люксембургу - 58:41.
0
Читати далі
1231
У Рівному відбудеться баскетбольний турнір серед сімей
Баскетбольний клуб “Рівне” запрошує усіх шанувальників нашої улюбленої гри разом провести час та взяти участь в турнірі з Баскетболу 3х3 серед молодих сімей. Змагання відбудуться на новозбудованому супер-майданчику у Парку імені Тараса Шевченка у неділю 3
0
Читати далі
1652
Гравчиня БК "Рівне" вийшла у Суперфінал Чемпіонату України з баскетболу 3х3
22 червня в Броварах відбувся один із відбіркових турнірів чемпіонату України УСЛ 3х3 "Street Sparta Champions".
0
Читати далі
1902
Гравчині БК "Рівне" перемогли у Франції
Україна двома складами виступила на турнірі з баскетболу 3х3 Open Plus de Fécamp у французькому Фекані.
0
Читати далі
Найцікавіші матеріали
Чим краще обробити рану: спиртом, йодом, перекисом водню чи хлоргексидином
0
Читати далі
США вкотре довели, що є лідером вільного світу
0
Читати далі
У Рівному відбувся унікальний благодійний бранч «ПроЯвляйся»
0
Читати далі
У Рівненському районі у ДТП загинула пішохідка
0
Читати далі
У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС
0
Читати далі
США готують пакет допомоги для України в розмірі $1 млрд
0
Читати далі
У рівнянина вилучили закладок на півмільйона гривень
0
Читати далі
Єгипет повернув 3400-річну статую царя Рамзеса II, яку викрали понад 30 років тому
0
Читати далі
На Рівненщині у ДТП із пʼяним водієм загинула 19-річна пасажирка
0
Читати далі