Не бурштином єдиним: львівське підприємство хоче купити гектар землі поблизу Сарн на Рівненщині та виготовляти збірні дерев'яні котеджі

Не бурштином єдиним: львівське підприємство хоче купити гектар землі поблизу Сарн на Рівненщині та виготовляти збірні дерев'яні котеджі
0
Не бурштином єдиним: львівське підприємство хоче купити гектар землі поблизу Сарн на Рівненщині та виготовляти збірні дерев'яні котеджі

ПП "Декор" просить купити гектар землі на Сарненщині. Підприємство з львівською реєстрацією звернулось з відповідним проектом рішення до депутатів Рівнеоблради. Ми поспілкувалися з керівником, аби ви знали про "ВСЕ", що планують робити на Рівненщині.

Гектар землі в селі Орлівка, що на Сарненщині примітили собі ПП "Декор". Ділянка знаходиться поблизу залізничних колій. Також поряд стара, ймовірно, військова будівля. Як повідомляє керівник підприємства Микола Віщик - вже ними придбана для виробництва. 

 

За словами власника підприємства, вони вироблятимуть будинки з клеєного брусу. Площа поряд з будівлею потрібна для технічної можливості розміщення необхідного устаткування, та виробничих процесів. 

 


Фото ділянки з Гугл мапс

 "Ми хочемо розвиватись і виготовляти дерев`яні будівлі. На виробництво для початку плануємо взяти щонайменше 10 працівників. Правда і теж це непросте завдання, адже люди не хочуть працювати, а їдуть у Польщу. Однак, я переконаний, що люди працюватимуть, та і зараз у нас вже є працівники з цього села. Наша фірма зареєстрована в Україні і ми сплачуємо усі відповідні податки. У селі зробимо дорогу, бо її нема, а продукцію ми плануємо продавати. Я відкритий для будь кого, завжди і вдень і вночі є на виробництві. Будь-хто може приїхати і я навіть готовий оплатити бензин, аби показати що нічого, що не відповідає задекларованій діяльності ми не робимо,- коментує власник Микола Віщик.

 

ПП "Декор" дійсно більше 20 років має основний вид діяльності пов`язаний з виробництвом меблів та іншою діяльності, що стосується обробки деревини. В мережі можна знайти послуги, які пропонує ПП:

— Проекти, архітектори, Засоби захисту деревини Церкви Профільований брус Клеєний брус Каркасні будинки Готелі, гостьові, кафе Бесідки, альтанки, мафи, Бані, сауни

 

 

На запитання, щодо можливості перереєстрації підприємства у селі - відповів, що не думав про таке, бо ніхто не цікавився, проте готовий розглянути таку можливість. Хоча запевняє, що вже допомагає мешканцям села у покращенні благоустрою. 

Чи погодять депутати відповідний проект рішення, щодо можливості продажу земельної ділянки, стане відомо вже на найближчій сесії Рівнеоблради. Проект рішення:

Надати дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки приватному підприємству «Декор» площею 1,0000 гектара (кадастровий номер 5625482500:19:004:0082) у власність шляхом викупу, для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості, за рахунок земель промисловості, транспорту, зв’язку, енергетики, оборони та іншого призначення комунальної власності, що обліковуються за управлінням з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Рівненської обласної державної адміністрації, на території Костянтинівської сільської ради Сарненського району.Провести експертну грошову оцінку земельної ділянки площею 1,0000 гектара (кадастровий номер 5625482500:19:004:0082), що перебуває у категорії земель промисловості, транспорту, зв’язку, енергетики, оборони та іншого призначення комунальної власності, для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості, на території Костянтинівської сільської ради Сарненського району, з метою продажу її у власність приватному підприємству «Декор».

 

І на найгарячіше питання мешканців Рівненщини керівник підприємства відповів:

"Ніякого бурштину тут нема і ніхто не видобуває. Приїдьте і подивіться. Ми можем навіть замовити вам експертне дослідження. Ми бурштином взагалі не займаємось" - повідомив пан Микола

 

На фото будинок ПП "Декор" з сайту дерев`яні будинки України, дані з сайту youcontrol.com.ua, кадастрова карта України, Гугл мапс.

 

0
Політика Наука і технології # Декор # Микола Віщик
Найцікавіші матеріали
Житель Рівненського району за образу співмешканки помстився ударом ножа у живіт
0
Читати далі
У Рівному затримали наркозбувача
0
Читати далі
Ремонт набережної, реконструкція котельні й портативний РЕБ: які тендери проводять громади Рівненщини
0
Читати далі
На Рівненщині працівниця лікарні за хабарі продовжувала довідки про інвалідність
0
Читати далі
«Укрпошта» анонсувала нову марку із серії «русскій воєнний корабль … !»
0
Читати далі
Деякі партнери вже надали Україні зброю з дозволом бити по об'єктах у росії
0
Читати далі
У Сарненському районі загинув мотоцикліст
0
Читати далі
Естонський депутат, який на велосипеді збирає гроші на ЗСУ, завітав на Рівненщину
0
Читати далі
Види кредитів для бізнесу
0
Читати далі