«Дотримав слова»: мер Дніпра вирив навколо церкви траншею, щоб люди сиділи вдома (ФОТО)

«Дотримав слова»: мер Дніпра вирив навколо церкви траншею, щоб люди сиділи вдома (ФОТО)
0
«Дотримав слова»: мер Дніпра вирив навколо церкви траншею, щоб люди сиділи вдома (ФОТО)

«І не допоможе вам сам Господь Бог», – Борис Філатов, мер Дніпра.

Аби запобігти масовим скупченням людей біля храмів на Великдень, мер Дніпра Борис Філатов вирішив піти радикальним способом. 

Днями він звернувся до представників духовенства Дніпра з попередженням:


– Хочете сидіти без води, світла і з забитими дверима та перекопаними дорогами? Ми вам це забезпечимо. Чекайте відміни документів на землі та будь-яких дозволів на реконструкції (*храмів, – прим.ред).

Ми ж з вами не сварились всі ці роки, правда? Тому якщо ви вирішили ризикнути життям та здоров’ям людей – тоді не ображайтесь,
– наголосив мер Дніпра сановникам. – І я вас чесно попереджую. Вам не допоможе ніхто: ані мої гарні відносини з Владикою Іренеєм, ані депутатське лоббі, ані сам Господь Бог. І так, передайте кретину з «Тополя», чиє фото обійшло всі ЗМІ, нехай готується.

(*Кретин з «Тополя» – мається на увазі священик з житлового масиву «Тополь» в Дніпрі. На Вербну неділю він причастив близько трьохсот людей з однієї ложечки)
 
А вже сьогодні фото з виритою траншеєю перед церквою на своїй сторінці у Facebook виставив заступник мера Дніпра – Михайло Лисенко. В дописі він сказав наступне:

– Дивні справи твої, Господи.
Думається мені, що події, котрі відбулись в цю Вербну неділю (*читаємо про «Кретина з Тополя») в одному із храмів не могли не зачепити серця та душі добрих самаритян, котрі проживають в Дніпрі.

Не зважаючи на попередження та загальний устав, священики МП вирішили провести масовий захід і порушити рішення міської ради. Під час заходу служитель храму при великому зібранні людей, з використанням однієї ложки та однієї чашки на всіх, наповнював вуста та ротові порожнини мирян.

Однією і тією ж ложкою. З одної ж чаші. Триста людей.

– Минулої ночі на мене зійшов дух, –
продовжив Лисенко. Так, технічний дух «Водоканалу». Дух повідомив мені, що, скоріш за все, біля цього ж храму, на глибині в півтора метри, замироточила холоднокатана труба діаметром в 150 міліметрів.

Тільки з намірів благих та переконань праведних, я прийняв рішення розкопати цю трубу, аби «отделить зерна от плевел».

Істинно кажу вам, довелося вирити траншею від в’їзду та біля входів в даний заклад. І тут почали відбуватись справи незрозумілі, якщо не сказати – диявольські! У виритій траншеї був знайдений снаряд часів Другої світової! Уявляєте?

Траншея огороджена, зараз на місці працюють надзвичайники. Будемо уважно досліджувати всю територію, можливо навіть до другого пришестя Христа,
– завершив свій пост заступник мера Дніпра Михайло Лисенко.

Сподіваємося, ви зрозуміли всю іронію, яку висловили мер Дніпра та його заступник. Цікаво, чи піде на такі методи влада Рівного? Адже фото рівненського Свято-Воскресенського Собору, на території якого зібралось не менше сотні людей, також потрапило в усі ЗМІ.

0
Найцікавіші матеріали
Житель Рівненського району за образу співмешканки помстився ударом ножа у живіт
0
Читати далі
У Рівному затримали наркозбувача
0
Читати далі
Ремонт набережної, реконструкція котельні й портативний РЕБ: які тендери проводять громади Рівненщини
0
Читати далі
На Рівненщині працівниця лікарні за хабарі продовжувала довідки про інвалідність
0
Читати далі
«Укрпошта» анонсувала нову марку із серії «русскій воєнний корабль … !»
0
Читати далі
Деякі партнери вже надали Україні зброю з дозволом бити по об'єктах у росії
0
Читати далі
У Сарненському районі загинув мотоцикліст
0
Читати далі
Естонський депутат, який на велосипеді збирає гроші на ЗСУ, завітав на Рівненщину
0
Читати далі
Види кредитів для бізнесу
0
Читати далі