ФК "Малинськ" внічию зіграв перший півфінал Чемпіонату України

ФК
0
ФК "Малинськ" внічию зіграв перший півфінал Чемпіонату України

На Сумщині ФК “Малинськ” у понеділок, 17 червня, провів свій перший матч півфіналу Чемпіонату України серед аматорів сезону 2019 року.

Малинчани гостювали у Миколаївці, команда якої – “Вікторія” – наразі є чинним чемпіоном країни і на попередньому етапі переконливо обіграла в рідних стінах “Покуття” з рахунком 7:1. Представник Рівненщини виявився значно міцнішим горішком у порівнянні з повпредом Франківщини і був дуже близьким до того, або обіграти господарів уже в першій зустрічі.

Стартовий відтинок звітного матчу переконливіше провели господарі, які, навіть, притиснули своїми активними діями гостей до їх воріт. Проте поступово гра вирівнялася і вже ФК “Малинськ” почав частіше загрожувати володінням “Вікторії”. Більше того, на 21 хвилині Дмитро Єременко вивів малинчан уперед. Спочатку Артем Корольчук в оточенні трьох суперників протягнув м’яч до лінії карного майданчика “Вікторії”, а потім зумів віддати передачу на партнера. Єременко з кута штрафної зони змістився ближче до воріт і зумів пробити якраз врозріз між двома захисниками – 0:1!

На 38-й ці два гравці ФК “Малинськ” на двох організували другий гол. Єременко промчав лівим флангом, увірвався у карний майданчик “Вікторії” і м’яко скинув м’яч під удар набігаючому Корольчуку – 0:2!!!

На перерву команди пішли саме за такого комфортного для ФК “Малинськ” рахунку.

Проте у другому таймі “Вікторії” вдалося забити швидкий м’яч і вже на 49-й хвилині на табло з’явилися цифри 1:2. Івана Борисенко залишився сам на куту воротарського майданчика та потужно пробив під поперечину, після чого куля рикошетом від стійки опустилася за лінію воріт.

Ускладнило ситуацію для гостей вилучення правого захисника Дмитра Луцюка. Як наслідок, господарям все ж вдалося дотиснути ФК “Малинськ” і на 83-й хвилині зустрічі зрівняти рахунок. У “Вікторії” відзначився Вячеслав Акімов, щоправда епізоду зі взяттям воріт гостей передувало порушення з боку гравця господарів. Михайло Грицаль на виході пішов на м’яч після подачі з кутового, тоді як один із суперників відверто врізався в голкіпера малинчан. Вже після падіння кіпер намагався парирувати добивання, проте не встиг вчасно піднятися. На жаль, відвертий фол залишився непоміченим з боку головного арбітру поєдинку, який, до речі, перебував у безпосередній близькості від моменту.

Саме результат 2:2 став остаточним у першому матчі 1/2 фіналу. Отож, доля путівки до фіналу у цій парі вирішиться 23 червня, коли вже малинчани на власному полі прийматимуть “Вікторію”.

У другій півфінальній парі господарі – «ВПК-Агро» (Шевченківка) – переграли «ЛНЗ-Лебедин» з рахунком 2:0.

 

Інформаційна служба ФК "Малинськ"

0
Спорт # Чемпіонат України футбол # ФК Малинськ
Читайте також
1979
Матч рівненського "Вереса" проти "Оболонь-Бровар" не покажуть по телебаченню
Поєдинок чергового туру в групі «А» Другої ліги не покажуть в ефірі телеканалу «Рівне 1». Згідно з Постановою Верховної Ради України від 18.12.2018 року перше вересня 2019 року оголошено днем жалоби. У зв’язку з 80-ю річницею початку Другої світової війни
0
Читати далі
2397
Рівненський "Верес" здобув нічию у Вінниці
Рівненський "Верес" не зумів обіграти "Ниву" у Вінниці. На гол Михайла Шестакова господарі відповіли точним ударом Дениса Долінського. "Нива" вперше у чемпіонаті не програла, а "Верес" вперше - не переміг.
0
Читати далі
2743
ФК "Малинськ" продовжить грати у Чемпіонаті Рівненщини
0
Читати далі
3759
ФК "Малинськ" під загрозою зникнення
0
Читати далі
1563
ФК “Малинськ” у стартовій грі нового аматорського сезону здобув перемогу
0
Читати далі
1704
Оржівський "ОДЕК" з перемоги стартував у аматорському Чемпіонаті України
З виїзної перемоги з рахунком 2:0 над "Світанок Агросвіт" з села Шляхове, що на Вінниччині стартував ФК "ОДЕК" із Оржева у Чемпіонаті України серед аматорських команд
0
Читати далі
Найцікавіші матеріали
Вентиляційні системи: яке їхнє значення для житлових помешкань та з якого обладнання складаються
0
Читати далі
У Рівненському районі унаслідок ДТП загинув житель Львівщини
0
Читати далі
У Японії відхилили пропозицію відкрити заклад української кухні
0
Читати далі
На Рівненщині достроково закінчують опалювальний сезон
0
Читати далі
На Рівненщині судитимуть чоловіка, який залишив під дверима журналіста поховальний вінок
0
Читати далі
Жителя Сарненського району є за смертельне побиття односельця, засуджено
0
Читати далі
У річці на Рівненщині виявили тіло чоловіка, який вважався безвісти зниклим
0
Читати далі
Японія подарувала Рівненщині екскаватори
0
Читати далі
У 5 громадах Рівненщини виготовлятимуть паспорти у ЦНАПах
0
Читати далі