Інтернет-центр на Рівненщині перетворився на гральні автомати

Інтернет-центр на Рівненщині перетворився на гральні автомати
0
Інтернет-центр на Рівненщині перетворився на гральні автомати

Гральний заклад по вулиці Молодіжній у Квасилові, який маскувався під виглядом інтернет-центру, більше не працюватиме. Його діяльність припинила прокуратура у взаємодії з іншими правоохоронними органами.

Так, за погодженням із прокуратурою Рівненської області працівники Головного управління Національної поліції в Рівненській області та управління захисту економіки в Рівненській області ДЗЕ Національної поліції України минулої п’ятниці, 23 лютого, провели санкціонований обшук, за результатами якого ліквідували діяльність грального закладу в Квасилові, який функціонував всупереч Закону України «Про заборону грального бізнесу в Україні».

Правоохоронці вилучили системні блоки, монітори та інші комплектуючі. Доказову базу поповнили також вилучені мобільні телефони та грошові кошти, ймовірно одержані внаслідок протиправної діяльності.

Зазначені слідчі дії проведено у рамках кримінального провадження, що розслідується органами поліції за ч.1 ст.203-2 КК України за фактом незаконного зайняття гральним бізнесом. Процесуальне керівництво досудовим розслідуванням здійснює прокуратура Рівненської області.

Проводяться необхідні слідчі дії з метою встановлення організаторів та інших осіб, причетних до протиправної діяльності, з метою притягнення до передбаченої законом відповідальності.

Прокуратура Рівненської області вкотре звертається до небайдужих громадян з проханням повідомляти органи поліції та прокуратури про факти функціонування незаконного грального бізнесу з метою його ліквідації та притягнення винних осіб до передбаченої Законом відповідальності.

0
Найцікавіші матеріали
У Рівному затримали наркозбувача
0
Читати далі
Ремонт набережної, реконструкція котельні й портативний РЕБ: які тендери проводять громади Рівненщини
0
Читати далі
На Рівненщині працівниця лікарні за хабарі продовжувала довідки про інвалідність
0
Читати далі
«Укрпошта» анонсувала нову марку із серії «русскій воєнний корабль … !»
0
Читати далі
Деякі партнери вже надали Україні зброю з дозволом бити по об'єктах у росії
0
Читати далі
У Сарненському районі загинув мотоцикліст
0
Читати далі
Естонський депутат, який на велосипеді збирає гроші на ЗСУ, завітав на Рівненщину
0
Читати далі
Види кредитів для бізнесу
0
Читати далі
Україна відступить від зобов'язань у межах Європейської конвенції з прав людини
0
Читати далі