Куди звернутися в Рівному, щоб безкоштовно отримати продуктовий набір? (КОНТАКТИ)

Куди звернутися в Рівному, щоб безкоштовно отримати продуктовий набір? (КОНТАКТИ)
0
Куди звернутися в Рівному, щоб безкоштовно отримати продуктовий набір? (КОНТАКТИ)

Пандемія триває, карантинні заходи посилюються. Нині Рівненщина перебуває в «помаранчевій зоні», і деякі люди, особливо літні, навіть бояться зайвий раз вийти на вулицю, аби не контактувати із потенційними хворими на небезпечну коронавірусну інфекцію. Багато хто, через карантин лишився без роботи та елементарного прожиткового мінімуму. 


Водночас найбільш незахищені рівняни потребують допомоги. На щастя, є багато волонтерів, які надають необхідну допомогу таким людям. Серед них – представники Рівненської обласної громадської організації «Гідність нації». Вони готують продуктові набори, які незабаром почнуть безплатно передавати пенсіонерам, малозабезпеченим, багатодітним родинам, тощо.

«У зв’язку із тим, що наша область нині перебуває в «червоній зоні», багато підприємств, організацій і навчальних закладів не працює. На межі виживання – пенсіонери та одинокі люди. Тому ми намагатимемося допомагати тим, хто цього потребує. Закликаємо їх звертатися за номером телефону нашої громадської організації: 0965305381. Коли набереться відповідна кількість звернень, почнемо розвозити продуктові набори, – розповідає голова Рівненської обласної громадської організації «Гідність нації» Олександр Добровольський. – Схожі акції проводили й раніше. Адже підтримка малозабезпечених рівнян – це один із напрямків роботи нашої організації».

Продуктові набори активісти та волонтери «Гідності нації» доставлятимуть їх прямо у квартири малозабезпечених мешканців. І в першу чергу людям похилого віку.

«Також даруватимемо продуктові набори й іншим землякам, яким бракує коштів на харчі першої необхідності. Наприклад, інвалідам та матерям-одиночкам, – додав Олександр Добровольський.

Усі малозабезпечені, матері-одиночки, літні та люди з інвалідністю, багатодітні та усі інші, що потребують допомоги, можуть звернутися за номером телефону: 0965305381

За матеріалами: Rivne Online

0
Суспільство
Найцікавіші матеріали
У Рівному затримали наркозбувача
0
Читати далі
Ремонт набережної, реконструкція котельні й портативний РЕБ: які тендери проводять громади Рівненщини
0
Читати далі
На Рівненщині працівниця лікарні за хабарі продовжувала довідки про інвалідність
0
Читати далі
«Укрпошта» анонсувала нову марку із серії «русскій воєнний корабль … !»
0
Читати далі
Деякі партнери вже надали Україні зброю з дозволом бити по об'єктах у росії
0
Читати далі
У Сарненському районі загинув мотоцикліст
0
Читати далі
Естонський депутат, який на велосипеді збирає гроші на ЗСУ, завітав на Рівненщину
0
Читати далі
Види кредитів для бізнесу
0
Читати далі
Україна відступить від зобов'язань у межах Європейської конвенції з прав людини
0
Читати далі