Медзаклади Рівного отримали гуманітарну підтримку від іноземних партнерів

Медзаклади Рівного отримали гуманітарну підтримку від іноземних партнерів
0
Медзаклади Рівного отримали гуманітарну підтримку від іноземних партнерів

З черговим візитом до Рівного завітала делегація Товариства «Гуманітарної допомоги України з Баварії», яку очолює голова Товариства Антон Грауфогль. І як завжди – з вантажем гуманітарної допомоги. До слова, міська влада Рівного підтримує контакти з німецькими благодійниками вже 25 років, тож такі візити вже стали традиційними, розповідають у пресслужбі Рівненської міської ради.

За роки співпраці Товариство надало значну допомогу соціальним та медичним закладам Рівного. Зокрема, медичним обладнанням та медикаментами забезпечували відділення Центральної міської лікарні, міської лікарні №2, пологових будинків, онкодиспансеру, а також дитячих закладів для дітей із особливими потребами.

Окрім цього Рівне також співпрацює з Оберфіхтахом у сфері культурного обміну, організації дитячого відпочинку та навчання наших лікарів.

Міський голова Володимир Хомко щиро подякував представникам Товариства за небайдужість і систематичну посильну допомогу нашому місту.

Прикро, але наша держава переживає важкі часи, котрі поглиблюються війною. Тому важко переоцінити вашу участь, ваше бажання нас підтримати нас – морально і конкретними справами. Усі рівняни знають, як багато мешканці Оберфіхтаху роблять для нашого міста і вдячні вам за це.

Під час візиту німецька делегація змогла переконатися як використовується та як допомогає хворим їхня допомога. Гості з Оберфіхтаху зауважили, що приємно вражені величезними позитивними змінами у медзакладах, яким вони свого часу допомогали.

Цей прогрес, те, як впевнено і якісно ремонтуються та наповнюються ваші медзаклади, дає нам натхнення продовжувати нашу справу. Звісно, наше найбільше бажання - щоб наша допомога перестала бути потрібною вам. Але поки ми й далі будемо із вдячністю приймати усе, чим можуть долучитися наші земляки та переправляти до Рівного, – зазначив Антон Грауфогль.

0
Найцікавіші матеріали
Ремонт набережної, реконструкція котельні й портативний РЕБ: які тендери проводять громади Рівненщини
0
Читати далі
На Рівненщині працівниця лікарні за хабарі продовжувала довідки про інвалідність
0
Читати далі
«Укрпошта» анонсувала нову марку із серії «русскій воєнний корабль … !»
0
Читати далі
Деякі партнери вже надали Україні зброю з дозволом бити по об'єктах у росії
0
Читати далі
У Сарненському районі загинув мотоцикліст
0
Читати далі
Естонський депутат, який на велосипеді збирає гроші на ЗСУ, завітав на Рівненщину
0
Читати далі
Види кредитів для бізнесу
0
Читати далі
Україна відступить від зобов'язань у межах Європейської конвенції з прав людини
0
Читати далі
Коли застосовують зубний протез метелик і в чому його переваги: розбираємося в технології
0
Читати далі