На Сарненщині підпалили авто депутата місцевої ради

На  Сарненщині підпалили авто депутата місцевої ради
1
На  Сарненщині підпалили авто депутата місцевої ради

На Рівненщині підпалили авто депутата Сарненської міської ради. Про це Суспільному стало відомо від достовірного джерела в правоохоронних органах. У ДСНС оприлюднили фото з місця події, поліція за фактом підпалу почала розслідування.

Інцидент стався близько третьої ночі у селищі Володимирець на вулиці Богдана Хмельницького. Там горів позашляховик Toyota Land Cruiser.

«Вже за п'ять хвилин пожежу було локалізовано, а ще за п'ять хвилин повністю ліквідовано. В інциденті ніхто не травмувався. Вогонь пошкодив передню частину автомобіля», – каже речник Служби порятунку області Дмитро Мельник.

У пресслужбі поліції підтвердили – у цьому випадку йдеться про підпал.

«Наразі можемо підтвердити, що поліція розпочала розслідування за ч.2 ст. 194 Кримінального кодексу України, тобто умисне знищення майна шляхом підпалу. Власником авто є місцевий житель 1989-го року народження. Поліція наразі встановлює мотиви та можливих причетних до злочину осіб», – каже спеціалістка відділу комунікації поліції області Світлана Карачун.

Від достовірного джерела в правоохоронних органах Суспільному стало відомо, що позашляховик належить депутату Сарненської міської ради Сергію Аврамишину, який представляє "Партію розвитку громад". Обранець також є підприємцем. У його декларації авто, що згоріло, вказане з 2019-го року випуску.

За мобільним номером телефону ТзОВ "РУБІКОН-2020", де Сергій Аврамишин у сервісі даних youcontrol вказаний як уповноважена особа, слухавку підняв чоловік, який назвався його адвокатом. Він зазначив, що передасть депутатові прохання про коментар і вже сам обранець вирішить, чи спілкуватись на цю тему із пресою. Суспільне опублікує його позицію, як тільки отримає.

Зазначимо, що фірми, які вказав у декларації депутат, займаються будівництвом, діяльністю турагентств, діяльністю приватних охоронних служб та проведенням розслідувань.

 

 
1
Найцікавіші матеріали
Ремонт набережної, реконструкція котельні й портативний РЕБ: які тендери проводять громади Рівненщини
0
Читати далі
На Рівненщині працівниця лікарні за хабарі продовжувала довідки про інвалідність
0
Читати далі
«Укрпошта» анонсувала нову марку із серії «русскій воєнний корабль … !»
0
Читати далі
Деякі партнери вже надали Україні зброю з дозволом бити по об'єктах у росії
0
Читати далі
У Сарненському районі загинув мотоцикліст
0
Читати далі
Естонський депутат, який на велосипеді збирає гроші на ЗСУ, завітав на Рівненщину
0
Читати далі
Види кредитів для бізнесу
0
Читати далі
Україна відступить від зобов'язань у межах Європейської конвенції з прав людини
0
Читати далі
Коли застосовують зубний протез метелик і в чому його переваги: розбираємося в технології
0
Читати далі