Найкраший благодійний фонд Рівного "Скарбниця надії" зібрав повний зал на "Зустріч друзів"

Найкраший благодійний фонд Рівного
0
  • Найкраший благодійний фонд Рівного "Скарбниця надії" зібрав повний зал на "Зустріч друзів"
  • Найкраший благодійний фонд Рівного "Скарбниця надії" зібрав повний зал на "Зустріч друзів"

Один з найавторитетніших благодійних фондів Рівного "Скарбниця надії" цієї суботи провів концерт "Зустріч друзів". Так назвали концерт, присвячений дітям, які здолали рак. Запросили у Міський будинок культури і їх, і людей, які всіляко підтримували хворих у складний період: це і донори, і чиновники, і лікарняні клоуни. Ідея заходу належить благодійному фонду "Скарбниця надії", вони вісім років своєї діяльності присвятили саме допомозі онкогематологічному відділенню.

 

 

- Вже передивилась и перелайкала силу силенну фото і відео із "Зустрічі друзів". Схоже на те, що наша зустріч вдалась))) Ось і я можу запостити парочку фоток аби зберегти неймовірне враження вчорашнього дня надовго,- зізналась керівник фонду Юлія Кутик. -
Дякую дівчатам з наших дружніх фондів за підтримку, за те що подолали сотні км аби розділити з нами радість цього дня!

Не могла стиримати емоцій і ідейний натхненник фонду Маряна Рева:

Не знаю де було цікавіше - в залі чи за кулісами. Відчуття неймовірні! Дякую всім, хто нас підтримував. Найближчі люди, з якими пройдено шлях підготовки та хвилювань що нічого не вдасться - ви круті!
Юлія Кутик (Yulia Kutyk) ти не любиш публічності і більшість людей не знає скільки насправді ти робиш. Дякую тобі за величезний кусок роботи. За ідеї і за вміння звести різні шматки роботи в одне ціле, не втрачаючи жодної деталі.
Марина Кузмічова - наш режисер, наше натхнення, наша палочка-виручалочка. Без тебе цього концерту точно не було б. 
Наталія Лозовська - наша шалена дружня підтримка на сцені. В день першого прогону тексту на сцені я чітко побачила що з такою ведучою буде душевно і по-домашньому. Твій голос і твоя посмішка надихали. 
Юрій Яцюк - ти величезна підтримка у всьому. Можливо ти ображаєшся на слова "Юра зараз побіжить і принесе. Так, Юра з вами зустрінеться. Юра буде вас чекати в офісі". Ми говоримо ці слова не узгоджуючи з тобою, бо часто нема часу узгоджувати. Ми знаємо що Юра буде за спиною і не оглядаємось. 
Korniy Demydyuk - твоя підтримка була на рівні невловимого. Твої казки на ніч давали сили на наступний день. Твої настанови за кілька днів до концерту і за кулісами давали впевненість в тому, що все вийде. І твоя фізична присутність в порожньому холі після концерту, твої слова - це те, що надихає на подальшу роботу.

 

- Побігав з тесаком за речницею обласної поліції, отримав по голові молотком від симпатичної пані в окулярах, над нами від душі посміявся натовп класних малюків та хороших людей. Потім мене взяла в полон чарівна принцеса, трішки познущалася і віддала назад дружині. Шо сказати? Класна субота. Якщо серйозно - Мар'яна Рева та всі, хто організовував сьогоднішню "Зустріч Друзів", вкотре продемонстрували високий клас. Професійна організація заходу, грамотна режисура, продуманий сценарій. Титанічний труд помножений на професіоналізм. Все це пронизане щирістю, вірою та любов'ю. І це неможливо зімітувати - цим треба жити. І ще: лікарняні клоуни - ви найкращі. Рівне має пишатися таким колективом! - поділився враженням член громадської ради при МОЗ Юрій Поліщук. 

 - Ми зустрілися в одному залі. Здавалося - такі різні, а насправді - такі подібні. Єдині у тому, що найбільше наше щастя - це діти, здорові і усміхнені. І я пишаюся тим, що є другом великої родини, яка має просту назву "Скарбниця надії". Скарбниця добра, підтримки і небайдужості.
Мар'яна Рева, ваша Скарбниця є серцем - палким і гарячим. Променем, частина якого є у всіх, кого ви об'єднуєте.
Так радісно бачити дітей і батьків, для яких усі випробування - страшний досвід, як прикро бачити батьків - для яких майбутнє - життя заради життя інших. 
Але якими б різними ми не були, ми завжди зберемося разом за першим покликом. Бо ми є частиною майбутнього наших дітей.
Низький уклін тобі "Скарбниця надії", - пише депутат Рівнеради Любов Романюк. 

0
Суспільство # "Скарбниця надії"
Найцікавіші матеріали
Коли застосовують зубний протез метелик і в чому його переваги: розбираємося в технології
0
Читати далі
У мережі вийшов новий трейлер гри S.T.A.L.K.E.R. 2 — у роковини катастрофи на ЧАЕС
0
Читати далі
Українці можуть залишатися у ФРН і з недійсним паспортом
Українці можуть залишатися у ФРН і з недійсним паспортом
0
Читати далі
Час Future Perfect Continuous в англійській мові: що потрібно про нього знати
Час Future Perfect Continuous в англійській мові: що потрібно про нього знати
0
Читати далі
Перепливли річку, щоб повернутися в Україну: прикордонники виявили двох чоловіків поблизу українсько-польського кордону 
Перепливли річку, щоб повернутися в Україну: прикордонники виявили двох чоловіків поблизу українсько-польського кордону 
0
Читати далі
Чим краще обробити рану: спиртом, йодом, перекисом водню чи хлоргексидином
0
Читати далі
США вкотре довели, що є лідером вільного світу
0
Читати далі
У Рівному відбувся унікальний благодійний бранч «ПроЯвляйся»
0
Читати далі
У Рівненському районі у ДТП загинула пішохідка
0
Читати далі