Оржівський "ОДЕК" зіграв нічию на Київщині

Оржівський
0
Оржівський "ОДЕК" зіграв нічию на Київщині

Черговий товариський матч в рамках підготовки до літнього сезону зіграв “ОДЕК”. Цього разу оржівці гостювали на Київщині та грали ще з одним представником Чемпіонату України серед аматорів, “Рубіконом” з Вишневого.

Як ми вже повідомляли, “Рубікон” виступає в іншій групі Аматорського чемпіонату України, і в планах у команди не зупинятися на цьому, а вже найближчої осені перейти до професійних змагань. Саме зараз клуб і формує той кістяк, який захищатиме честь міста в найближчому майбутньому. Також в цій команді виступає екс-нападаючий “ОДЕКа”, Олександр Апанчук, до слова, він відіграв дуже важливу роль у підсумковому результаті матчу. 

Від початку матчу “ОДЕК” був націлений на ворота суперників, а от господарі, навпаки, намагалися щосили “заспокоїти” гру та більше контролювати м’яч. Але це в них не дуже вдавалося, бо, фактично, будь-яка спроба перевести гру в атаку закінчувалась втратою м’яча. “ОДЕК” довго “не катав смугастого”, і за першої нагоди намагався загострити гру. Це вдавалося. І “спекотно” біля воріт киян ставало все частіше. Але, у цій грі найгострішою проблемою став “завершальний удар”. Господарів декілька разів рятувала поперечина, а також справжнє “невезіння” (назвемо це так) гравців “ОДЕКа”, коли здавалося простіше пробити у площину воріт, ніж деінде… Але перший тайм так і завершився безгольовою нічиєю 0:0.

В другій половині матчу ситуація на полі змінилася. Обидві команди провели цілий ряд замін та внесли корективи у свої дії. В підсумку гра вирівнялася, і вже захисникам “ОДЕКа” та воротарю доводилося “працювати”.

Як виявилось, усе найцікавіше в цій грі сталося в заключні десять хвилин. Коли, здавалося, що незважаючи на усі потуги, гра так і завершиться безгольовою нічиєю, чи то через втому, чи розслабленість, але глядачі побачили цілий ряд помилок, які призвели до більш ніж “середньостатичної результативності футбольної гри”. На 80 хвилині гравець господарів в простій ситуації віддає зовсім непотрібний пас назад, який перехоплює Андрій Наумець та холоднокровно відкриває рахунок в матчі. Поки прихильники “ОДЕКа” потирали руки, “Рубікон” на 85 та 86 хвилині ставить все з ніг на голову. Спершу сумбур в штрафному майданчику оржівців та серія помилок рівнян, і господарі відновлюють статус-кво. Ще за хвилину, після невдалого “виносу” від воріт, Олександр Апанчук сольним проходом залишив ні з чим захисників і воротаря, і вивів свою команду вперед 2:1. Але поразка в цій грі, хоч і товариській, була для “ОДЕКа” геть несправедливою. І на заключній хвилині, після подачі зі штрафного, “на виході” помилився голкіпер “Рубікона”, чим скористався Тарас Гриб, який врятував команду від поразки. В підсумку 2:2. Незважаючи на такі драматичні події останніх десяти хвилин, але навіть за нічию прикро, особливо, згадуючи нереалізовані моменти у першому таймі… та і другому також.

Вже найближчої неділі “ОДЕК” зіграє черговий спаринг. Цього разу у Хмельницькому проти представника другої ліги ПФЛ України, місцевого “Поділля”. А на 17 березня в команди запланований виїзд на Львівщину на матч проти принципового суперника в аматорських змаганнях “Рочина” з Соснівки.

Відзначимо, “ОДЕК” в цьому сезоні усі сили зосередить на всеукраїнських змаганнях – це Чемпіонат України серед аматорів. 

 

Інформаційна служба ФК "ОДЕК" (Оржів)

0
Спорт # ОДЕК Оржів
Читайте також
1477
Оржівський “ОДЕК” очолив турнірну таблицю Чемпіонату України серед аматорів
Після виїзної перемоги у стартовому матчі турніру над “Світано-Агросвіт” з рахунком 2:0, великий футбол повернувся і до Оржева. В першому домашньому матчі “ОДЕК” приймав “Карпати” з Галича.
0
Читати далі
1121
Оржівський "ОДЕК" провів результативний "товарняк"
Оржівський “ОДЕК” в рамках підготовки до нового Чемпіонату та Кубку України серед аматорських команд, а також вирішальних матчів Кубку Рівненської області провів товариський матч у столиці проти бронзового призера минулорічного аматорського чемпіонату та
0
Читати далі
1980
Оржівський "ОДЕК" продовжує віддалятися від Рівненської обласної федерації футболу
Футбольний клуб “ОДЕК” планомірно продовжує віддалятися від змагань, які організовує та проводить Рівненська обласна федерація футболу.
0
Читати далі
1369
Оржівський "ОДЕК" розпочав підготовку до нового сезону
Футбольний клуб “ОДЕК” розпочав підготовку до літнього сезону. Команда зібралася у Рівному, на майданчику зі штучним покриттям, де і планує проводити всі свої тренування майже до старту офіційних змагань.
0
Читати далі
Найцікавіші матеріали
Чоловічі кеди для активного міського життя
0
Читати далі
На Рівненщині планують створити інфекційну лікарню
0
Читати далі
У Рівненському районі водій злетів у кювет і загинув
0
Читати далі
Понад 5,5 тисяч школярів Рівненщини взяли участь у другому етапі «Шкільних ліг»
0
Читати далі
На Рівненщині формують фонд житла для вимушених переселенців
0
Читати далі
На Рівненщині двоє чоловіків, перебуваючи у СІЗО, вчиняли шахрайські дії
0
Читати далі
Зеленський підписав закон про лобізм
0
Читати далі
Українці почали читати суттєво більше
0
Читати далі
У Рівненській ОДА вивчали доцільність публічних закупівель
0
Читати далі