Рівняни мають можливість зустрітися з Держсекретарем США

Рівняни мають можливість зустрітися з Держсекретарем США
0
Рівняни мають можливість зустрітися з Держсекретарем США

Національний Демократичний Інститут – оголошує ілюстраційний конкурс на тему «МІЙ ГОЛОС МАЄ ЗНАЧЕННЯ». Для участі у конкурсі необхідно подати одну або декілька ілюстраційних робіт. Організатори не обмежуть учасників у кількості, техніці, розмірі,  жанрі робіт за темою конкурсу.

Автори трьох кращих робіт виграють поїздку до Києва, де зустрінуться з головою правління НДІ та колишнім Держсекретарем США Мадлен ОЛБРАЙТ. Дванадцять найкращих робіт інших учасників конкурсу отримають почесну грамоту та будуть презентовані у Києві. Нагородження переможців та презентація кращих робіт відбудеться в одній із локацій у Києві 16 червня 2017 року.

 

- Особливо хотілося, аби на конкурс звернули увагу студенти та школярі старших класів. Суттєвою перевагою конкурсу є те, що організатори не обмежують конкурсантів у творчості, і це є гарною можливістю для молоді донести своє бачення про виборчу реформу та зробити власний внесок у кампанії з її просування, – розповідає координаторка Всеукраїнської ініціативи «Активна Громада» у м. Рівне Наталія Малиновська.

 

Твори переможців будуть використані для друку постерів, листівок, або календарів під час проведення кампанії з просування виборчої реформи. Усі переможці отримають комплекти з найкращих творів. Учасники конкурсу передають організаторам права на використання своїх творів з не комерційною метою за умови зазначення автору твору.

Роботи учасників приймаються  до 31 травня 2017 року (включно)! Роботи та коротку інформацію про автора необхідно надіслати надсилайте на адресу ukraine@ndi.org. У  разі виникнення запитань прохання звертатися до Валерії Візьонок за телефоном (044) 235 98 07 або vvizyonok@ndi.org

0
# конкурс # мій голос має значення # НДІ
Найцікавіші матеріали
Ремонт набережної, реконструкція котельні й портативний РЕБ: які тендери проводять громади Рівненщини
0
Читати далі
На Рівненщині працівниця лікарні за хабарі продовжувала довідки про інвалідність
0
Читати далі
«Укрпошта» анонсувала нову марку із серії «русскій воєнний корабль … !»
0
Читати далі
Деякі партнери вже надали Україні зброю з дозволом бити по об'єктах у росії
0
Читати далі
У Сарненському районі загинув мотоцикліст
0
Читати далі
Естонський депутат, який на велосипеді збирає гроші на ЗСУ, завітав на Рівненщину
0
Читати далі
Види кредитів для бізнесу
0
Читати далі
Україна відступить від зобов'язань у межах Європейської конвенції з прав людини
0
Читати далі
Коли застосовують зубний протез метелик і в чому його переваги: розбираємося в технології
0
Читати далі