Рівненський "гамбіт": у ОДА "тішаться" законністю звільнення Приварського

Рівненський
0
Рівненський "гамбіт": у ОДА "тішаться" законністю звільнення Приварського

Апеляційний суд у Житомирі не задовільнив скаргу екс-заступника голови Рівненської ОДА Юрія Приварського. З березня 2014 по жовтень 2017 року пан Юрій був правою рукою Олексія Муляренка, проте згодом  був відсторонений, а потім звільнений. Незадоволений такими діями Юрій Приварський звернувся до суду. В січні 2018 року Рівненськийсуд ухвалив рішення на користь Рівненської ОДА щодо правомірності відсторонення. Юрій Приварський подав на апеляцію. Сьогодні суд постановив залишити скаргу без задоволення і, таким чином, підтвердив законність розпорядження від 23.10.2017 року №286-к.

Проте сам Юрій Приварський вважає це рішення не принциповим:

"Питання відсторонення мене з посади в період 23.10 по 10.11 не впливає взагалі ні на що. Воно не є для мене принциповим. Першим завданням є скасувати непотрібний запис про порушення присяги держслужбовця, а далі будем думать. Наразі я ще не вирішив яким напрямком буду рухатись далі, але точно скасувати цей запис є найважливішим," - коментує екс-заступник голови Рівненської ОДА Юрій Приварський.

Варто зазначити, в Рівненській ОДА дуже задоволені таким рішенням суду, адже опублікували цю інформацію на своєму офіційному сайті. "Суд вкотре визнав законним розпорядження Рівненської ОДА"

"і таким чином, вкотре підтвердив законність розпорядження"

 

 

Нагадаємо, Юрій Приварський був заступником Віталія Чугуннікова, який раніше очолював Рівненську ОДА. Згодов він начебто "передав" посаду Олексію Муляренку. Та очевидно, чи то міжосібний конфлікт, чи то "верхи" розвели давніх соратників Віталія Чугуннікова та Олексія Муляренка. Відтак Юрія Приварського, що був людиною першого "замінили" Віталієм Ундіром, котрий повністю і абсолютно підкорюється Олексію Муляренку. Безумовно пан Юрій буде намагатись скасувати непотрібні записи в документах, адже причини для звільнення доволі дивні хоча і законні, проте як казав Уінстон Черчіль: «В політиці немає вічних друзів чи вічних ворогів. В Політиці є вічні інтереси».

Чи буде і як реагувати раніше впливовий політик області Віталій Чугунніков на вихвалляння перемогою у суді Рівненської ОДА - наразі невідомо. Проте, в кулуарах вже давно обговорюють конфлікт в середині партії БПП, ба навіть дуже очевидним він був при змінах в керівництві обласної ради. Хоча далі буде ще цікавіше....

Як відбувались зміни в керівництві ОДА: "Острозький гамбіт": чи змінить Ундір відстороненого Приварського на посаді першого заступника голови Рівненської ОДА

Фото 4влада

0
Політика # Олексій Муляренко # Віталій Чугунніков # Юрій Приварський
Найцікавіші матеріали
На Рівненщині запрацює Школа Супергероїв у лікарні
0
Читати далі
Палата представників США опублікувала законопроєкт про допомогу Україні
0
Читати далі
У Рівному під час руху з маршрутки випала та травмувалась пасажирка
0
Читати далі
Над створенням трибуналу для росії Україна працює разом з представниками понад 40 країн
0
Читати далі
У 143 установах Рівненщини платили завищені ціни за електроенергію
0
Читати далі
F-16 для України можуть передати з більш дальніми ударними можливостями
0
Читати далі
Рівненська дзюдоїстка здобула три медалі на чемпіонаті світу
0
Читати далі
Генштаб знайшов тисячі військових, які не брали участі в бойових діях
0
Читати далі
Іран готується до атаки на Ізраїль протягом найближчих 24-48 годин
0
Читати далі