«Сабай Тай» — відновлення гармонії душі і тіла

«Сабай Тай» — відновлення гармонії душі і тіла
0
«Сабай Тай» — відновлення гармонії душі і тіла

  Весна — пора краси й цвітіння. Природа прокидається і радує людей своїми барвами та пахощами. Жінки розпочинають рішучий наступ по відновленню вроди та інтересу в очах чоловіків. А чоловіки радіють, бо жінки розцвітають, як первоцвіти, і все гарнішають і гарнішають з кожним днем. І в чому ж тут секрет? Секрети в кожної красуні свої, але в тому числі й у правильному догляді за своїм тілом. Ось тут у нагоді стає салон тайського масажу і СПА-процедур преміум класу «Сабай Тай».

  Завітавши у салон «Сабай Тай» кожна представниця слабкої статті відчує хвилини справжнього релаксу, можливість відпочити від суєти великого міста і отримати комплекс задоволення та користі від Спа-процедур та тайського масажу.

  Щоб отримати повний комплекс задоволення та користі, тепер не обов’язково їхати до Тайланду, можна просто завітати до салону «Сабай Тай». Майстри салону — висококваліфіковані та дипломовані спеціалісти, які навчались у найкращих школах тайського масажу та мають досвід роботи від 7 до 12 років.

  Тайський масаж — це справжній ритуал Сходу, стан гармонії, краси та здоров’я. У тайському масажному салоні «Сабай Тай» Вам запропонують усі види тайського масажу та СПА-процедур. Тайський масаж — це цілісна система оздоровлення, включає цілий ряд способів впливу, таких як глибокі натискання на м'язову тканину, пасивні вправи, що нагадують пози йоги, рефлексологію, розтягнення, розкриття суглобів, активізування потоку енергії в тілі людини, акупрессуру.

  Затишний інтер’єр, м’яке світло, мелодійна музика і легкі східні аромати перенесуть Вас у чудовий світ блаженства і релаксу. Вже після першого сеансу Ви відчуєте прилив енергії, відновлення фізичних сил і душевний спокій. Невід’ємним атрибутом є фіточай, який дозволить розслабитися та закріпити й без того позитивний результат!

  Тайський масаж — це значний вплив на організм з метою його оздоровлення, досягається абсолютне розслаблення і відчуття повного внутрішнього комфорту, нормалізується робота всіх органів, напруга залишає Ваше тіло, поступаючись місцем приємній легкості і свободи.

  Детальніше про послуги салону «Сабай Тай» в інформаційному відео:

http://sabay-thai.com.ua/ua/about/

  Детальний опис і перелік масажів, а також СПА-процедур знайдете на сайті — sabay-thai.com.ua та група у фейсбук.

  Навіть якщо температура за вікном не завжди тішить, а сонячні дні можна підрахувати на пальцях однієї руки — нехай це не впливає на ваш хороший настрій та бажання зробити приємний подарунок своїм близьким.

  Подарунковий сертифікат від салону тайського масажу «Сабай Тай» — саме те, що потрібно! Подаруй відчуття розкішної атмосфери релаксу, задоволення та користі одночасно!

  Салон тайського масажу «Сабай Тай» пропонує подарункові сертифікати на всі види послуг або на певну суму.

  Не пропустіть можливість подарувати приємні відчуття та гарне самопочуття собі, своїм коханим, друзям, рідним, близьким!

Адреса салону: м. Рівне, вул. Олекси Новака, 20. Вхід зі сторони вул. Осипова.

Графік роботи: щоденно, без обіду, з 10:00 до 22:00

Телефони: (0362) 40-40-42, 068-935-40-40, (063) 821-57-87.

 

на правах реклами
0
i-серфінг # Рівне # оздоровлення # салон Сабай Тай # тайський масаж # СПА-процедури
Найцікавіші матеріали
У Рівному затримали наркозбувача
0
Читати далі
Ремонт набережної, реконструкція котельні й портативний РЕБ: які тендери проводять громади Рівненщини
0
Читати далі
На Рівненщині працівниця лікарні за хабарі продовжувала довідки про інвалідність
0
Читати далі
«Укрпошта» анонсувала нову марку із серії «русскій воєнний корабль … !»
0
Читати далі
Деякі партнери вже надали Україні зброю з дозволом бити по об'єктах у росії
0
Читати далі
У Сарненському районі загинув мотоцикліст
0
Читати далі
Естонський депутат, який на велосипеді збирає гроші на ЗСУ, завітав на Рівненщину
0
Читати далі
Види кредитів для бізнесу
0
Читати далі
Україна відступить від зобов'язань у межах Європейської конвенції з прав людини
0
Читати далі