Секрети перманентного макіяжу по-рівненськи від Анастасії Шевчик: руйнуємо міфи та стереотипи

Секрети перманентного макіяжу по-рівненськи від Анастасії Шевчик: руйнуємо міфи та стереотипи
0
Секрети перманентного макіяжу по-рівненськи від Анастасії Шевчик: руйнуємо міфи та стереотипи

Перманентний макіяж - популярна салонна процедура про яку задумується фактично кожна друга дівчина. Однак, цей вид макіяжу "обріс" великою кількістю стереотипів і викликає багато питань, на які ми сьогодні дамо відповідь.

Разом з кваліфікованою майстринею Рівного по перманентному макіяжу, Анастасією Шевчик ми дамо відповідь на самі популярні питання й розкажемо про те, з якими проблемами бореться перманентний макіяж. Вона знає все про жіночу красу. Ми підібрали найтоповіші питання, на які відповіла наш фахівець.

Що таке татуаж та перманентний макіяж? Є відмінні риси між цими процедурами? 

Насправді це одна й та ж процедура. Люди й справді доволі часто плутають ці терміни. Раніше перманент називався татуажем, потім його  назвали власне, теперішньою назвою. До речі, напилення брів - це теж перманентний макіяж.

Які проблеми вирішує перманентний макіяж? 

Для мене перманентний макіяж - стійкий макіяж в тих областях, де жінки люблять новодити красу, а саме в зоні брівок, повік та губ. Для мене - це стиль життя. Займаюсь п`ятий рік улюбленою справою, маю художню освіту. Перед цим працювала понад 4 роки в медичному центрі, але прагнення до саморозвитку взяло гору, тому вже майже рік працюю на себе. 

Ну по-перше, такий макіяж - це дуже зручно, адже вранці ви прокинулись з готовим повноцінним макіяжем. Більше не потрібно витрачати годину часу на збори. 

По- друге, всім відомо, що у більшості людей присутня так звана асиметрія найчастіше брів та губ. Перманентним макіяжем це все дуже легко й просто виправити, так само можна з губами, адже дуже часто у жінок розмитий контур губ, це явище нерідко з`являється після герпесу. Одна сторона вища, інша - нижча, а ми жінки, звичайно хочемо красиві, підкреслені губки. 

А чи болюча процедура нанесення перманентного макіяжу? 

Зазвичай все залежить від чутливості шкіри та так званого больового порогу клієнки. Але взагалі процедура проходить безболісно. Можна використовувати два види знеболення. Це первинне знеболення, яке наноситься на 15- 20 хвилин, ділянка тіла знеболюється і після цього починаємо процедуру. Після проколів шкіри наноситься вторинне, гелеве знеболення. Тобто процедура безболісна. На віях та повіках це навіть лоскотно.

Скільки триває сам сеанс роботи? І які матеріали використовують? 

Сама процедурка займає півтори-дві годинки, це попередній узгоджений з клієнтом ескіз, потім етап знеболення, розмова про техніку. Якщо ми робимо губи - відповідно підбираємо колір пігменту, якщо брівки - так само все підбирається індивідуально.

У своїй роботі я використовую тільки якісні пігменти з Америки та Ізраїлю. 

Існує міф, що перманентний макіяж - шкідливий, на скільки це правда? 

Це зовсім не шкідливо для шкіри, адже зараз є пігменти різного виду: органічні, неорганічні, тому вони точно не шкідливі для шкіри, ба більше для обличчя. Про стерильність навіть мови немає. Адже тут все стерильно як в операційній: голки, ковпачки - все демонструю клієнту і лише перед ним розпаковуємо. 

Раніше була тенденція тату - фарб, які часто синіють і втрачають свій колір. Мені також доводилось заштовхнутись з цим. Дуже часто жінки хвилюються з цього приводу, але в такому випадку застосовуються спеціальні коректори, і ця вся "синюшність" перекривається, головна умова - своєчасно прийти на корекцію через місяць. Але я завжди наголошую, що стару тату-фарбу все ж краще видаляти, зараз є безліч різних методів, найпопулярніший - видалення лазером та рідкі ремувери. Звичайно, для цього знадобиться не одна процедура виведення. 

Чи є протипоказання для перманентного макіяжу? Кому його можна робити, а кому навпаки - не слід? 

Робити такий макіяж можна всім з 18 років. Особисто у мене є клієнтки, яким 73 роки. Є основні та неосновні протипоказання.
До основних належать: гепатит, СНІД, онкологічні захворювання, які знаходяться на стадії лікування хімії, цукровий діабет, під час вагітності теж не рекомендується робити таку процедуру, й під час лактації (допускається з 10-ти місячного віку дитини).

До другорядних причин протипоказань належать: період менструації, захворювання на грип та ГРВІ, а також якщо наявний герпес. 

Назвіть плюси та мінуси такого макіяжу? 

Величезний плюс, як я й говорила раніше, що вранці економимо годинку для сну замість того, аби чепуритись перед дзеркалом. 

Такий макіяж додає впевненості, адже жінки дуже часто хвилюються, чи не зіпсувався  або розтерся за день макіяж. Власне за так званою впевненістю до мене приходять :)  Аби позбутись комплексів і завжди бути красивою.

Всім відомо, що з віком наші повіки опускаються, виходить так звана деформація, тому може втрачатись естетичний вигляд - це стосується не лише стрілочок на повіках, але й брівок.

Після процедури очей може бути значний відтік. Все залежить від чутливості шкіри. Набряк сходить за годинки дві незалежно в якій зоні зробили макіяж, але можливий набряк протягом чотирьох днів щоранку. В такому випадку я раджу робити холодні, сухі компреси на декілька хвилин. Цим зловживати не слід аби уникнути запалення також не зайвим буде випити таблеточку антигестамінного засобу. 

Раніше були тату-фарби, які в даному випадку дуже важко було б вивести зі шкіри, а от пігменти з часом просто зникають. Тут величезний плюс, адже з таким мейком ви походите 1,5 - 2 роки, все зникне й Ви заново зможете зробити "свіжий" перманент. 

Як потрібно доглядати за зоною обличчя у перший період після процедури? Як довго загоюється? 

Догляд - дуже важливий пункт. Після процедури клієнтка повинна виконувати всі мої настанови. Найперше - не мочити добу ту частину обличчя на якій зробили перманентний макіяж, наприклад брівки й очі. У сонячну погоду уникати попадання сонячного проміння, поменше загоряти. Уникати саун, соляріїв та різного типу водойм, все задля того аби уникнути потрапляння інфекції на зроблену зону. 

По мірі можливостей не зачіпати руками, саме основне нічого не здирати, адже на 3-4 день починаються так звані "шкірочки", які мають не зовсім естетичний вигляд. Але кожна пані повинна усвідомлювати, що цих декілька днів потрібно перетерпіти, все відлущиться і відпаде саме. Це такий етап процедури. Впевнено можу сказати, що в даній процедурі - 50% робота майстра і 50% залежить від догляду клієнтки. Я особисто відразу бачу, хто дослухається до моїх порад, а хто - ні.

Щодо догляду за губами - три дні доведеться пити гарячі напої через трубочку, бути обережним змазувати спеціальним гелем, який я видаю. 

Буває ще такий момент, коли після процедури стають дуже темні або яскраві брови. Були випадки, коли через 10 днів пігменту просто не залишалось або він ставав блідим. Виходить, що сама рана загоюється на шкірі за днів десять, під шкірою - місяць. Тобто пігмент під шкірою повинен капсулюватись і після цього почне віддавати свій колір. Тому я завжди наголошую на важливості корекції, адже два місяці стає видно всі недоліки, або ж клієнтка просто захотіла змінити форму, говорячи в контексті про брівки. Губи зазвичай загоюються за три дні. Брови та стрілочки від тижня до двох. В кого як, це все індивідуально. 

Як часто потрібно робити корекцію? 

Корекція робиться через місяць - два. І все, далі ходите рік - два. Знову ж все індивідуально. 

Бувають такі випадки, коли люди просять аби зробити перманентний макіяж так, щоб через місяць непотрібно було приходити на корекцію.Але сама процедурурає складається з двох етапів і корекція є обов`язковою. Однак, більшість людей на неї не приходять, оскільки їм все подобається. Ашле всерівно краще прийти, аби професіонал оглянув і підтвердив, що справді все добре. 

Що Ви можете побажати нашим читачам? 

На останок хочу побажати всім дівчатам і жінкам кожного дня з посмішкою дивитись на себе в дзеркало й говорити:"Я прекрасна та найгарніша у світі!". І тоді на наших вулицях з'явиться ще більше красивих та щасливих облич! Я з радістю допоможу кожній підкреслити природню красу! 

 

Адреса кімнати краси Анастасії : Рівне, Вулиця Київська 36, готель Турист, 2 поверх , 216 кабінет

096 541 1901 - Анастасія

 

 



 

 

0
Суспільство # Рівне # Перманентний макіяж # Анастасія Шевчик # Міфи # Стереотипи # Майстриня
Найцікавіші матеріали
У Рівному затримали наркозбувача
0
Читати далі
Ремонт набережної, реконструкція котельні й портативний РЕБ: які тендери проводять громади Рівненщини
0
Читати далі
На Рівненщині працівниця лікарні за хабарі продовжувала довідки про інвалідність
0
Читати далі
«Укрпошта» анонсувала нову марку із серії «русскій воєнний корабль … !»
0
Читати далі
Деякі партнери вже надали Україні зброю з дозволом бити по об'єктах у росії
0
Читати далі
У Сарненському районі загинув мотоцикліст
0
Читати далі
Естонський депутат, який на велосипеді збирає гроші на ЗСУ, завітав на Рівненщину
0
Читати далі
Види кредитів для бізнесу
0
Читати далі
Україна відступить від зобов'язань у межах Європейської конвенції з прав людини
0
Читати далі