СтомАТОлоги дякують рівнянам за "Христинку"

СтомАТОлоги дякують рівнянам за
0
СтомАТОлоги дякують рівнянам за "Христинку"

Засновник "ТриЗуб Дентал" Ігор Ященко опублікував пост подяки рівненським волонтеркам:

Вже рік як чарівні Христина Панасюк Вікторія Шинкаренко разом з командою ДАР подарували нам "Христинку". Цілий рік машина забезпечує всі логістичні потреби волонтерського проекту #Тризубдентал Тищі кілометрів в любу погоду. Жодного разу не підвела. Цю машинку знають на всіх блок-постах. Суворі охоронці завжди посміхаються коли роздивляться номери і часто питають "А коли Христинка Панасюк приїде? Де і коли буде її виступ?" Цю машинку люблять всі наші лікарі і волонтери проекту. Дівчатка, іноді мені здається що в "Христинці" є частка ваших щирих сердець! Дяка від усіх стомАТОлогів!!!

Однак самі волонтерки зазначають, що на машину збирали усі рівняни. Вікторія Шинкаренко розповідає, що рівненські стоматологи вже давно співпрацюють з організацією "ТриЗуб Дентал" і добровольцями їздять на Схід:

Ященко Ігор живе там 4 роки без вилазно і він організував це. Є ще пересувні кабінети які їздять по частинам. Є стаціонарні по всій зоні. Наші рівненські стоматологи які мають власні кабінети теж туди на ротацію їздять постійно. Ми їм передавали дві машини, ще одна проплачена але через кордон перетащити місяць не можу. Цю назвали Христинка) Христина Панасюк тоді концерт давала щоб кошти допомогти зібрати. Цю машину всі блокпости знають - розповідає Вікторія Шинкаренко

 

Варто зазначити, що "ТриЗуб ДЕНТАЛ" / БФ "УКРОП ДЕНТАЛ Запоріжжя" - це а-політична спільнота, яка об’єднує патріотів України з метою надання якісної стоматологічної допомоги військовим збройних сил та добровольчих підрозділів, задіяних в бойових подіях. Допомога на передовій розпочалась з 01 червня 2015 року. На сьогодні ідею проекту активно підтримують НССУ (національна спілка стоматологів України), БФ "Об'єднання волонтерів Запоріжжя" та інші. Проект не має жодного фінансування і працює виключно на благодійні пожертви. 

Кожного дня в волонтерських кабінетах #Тризубдентал в зоні АТО отримують фахову стоматологічну допомогу 30-50 пацієнтів. За час нашої діяльності це вже більше 28.000 Воїнів різноманітних частин і підрозділів та більше 500 місцевих жителів. Понад 1000 військовослужбовців були запротезовані якісними матеріалами в наших кабінетах і в клініках наших однодумців в різних містах України. 

Рівненські стоматологи-волонтери теж регулярно їздять на Схід і лікують АТОвців. Щиро хочеться подякувати Яценюку Михайлу, Бойку Олегу, Мацько Тетяні, Наконечній Надії, Стоян Василеві, Вавілову Вячеславу, Шинкаренко Олегу, Ковалик Олександру, Мулик Петру, Братащук Наталії, Слива Юрію, Ониськевич Юрію та Борисюку Назару. 

До речі, #Тризубдентал постійно надає допомогу штатним військовим стоматологам обладнанням, інструментами та розхідними матеріалами. І Рівненський госпіталь вже найближчим часом теж отримає таку допомогу. Точніш, матеріальна підтримка у вигляді обладнання вже є, уточняє Вікторія Шинкаренко. На цей момент у госпіталі проводиться ремонт і двох кімнатах, і після його закінчення рівненські військові отримають повністю обладнане приміщення для лікування зубів. Це і хірургічне крісло, і ренген, і два стоматкрісла. Навіть телевізор буде.

 

 

 

0
Суспільство # тризубдентал
Найцікавіші матеріали
Чоловічі кеди для активного міського життя
0
Читати далі
На Рівненщині планують створити інфекційну лікарню
0
Читати далі
У Рівненському районі водій злетів у кювет і загинув
0
Читати далі
Понад 5,5 тисяч школярів Рівненщини взяли участь у другому етапі «Шкільних ліг»
0
Читати далі
На Рівненщині формують фонд житла для вимушених переселенців
0
Читати далі
На Рівненщині двоє чоловіків, перебуваючи у СІЗО, вчиняли шахрайські дії
0
Читати далі
Зеленський підписав закон про лобізм
0
Читати далі
Українці почали читати суттєво більше
0
Читати далі
У Рівненській ОДА вивчали доцільність публічних закупівель
0
Читати далі