Студія краси «FASHION» - і ваш вигляд завжди неперевершений!

Студія краси «FASHION» - і ваш вигляд завжди неперевершений!
0
Студія краси «FASHION» - і ваш вигляд завжди неперевершений!

Бути красивою та привабливою, щоб привертати увагу справжніх чоловіків - це вирішувати вам, дорогі жінки. Але все ж виглядати гарно потрібно також і «для себе», бо часто доводиться просто виходити на вулицю чи йти кудись у справах, де можна зустріти багатьох знайомих, тому, звичайно, хочеться, щоб зовнішній вигляд до найменших дрібничок, був у порядку.

Отже, для всіх прекрасних жінок Рівненщини відкриваємо тему «Весна іде - красу несе», в якій розповідатиметься про все, що стосується краси і здорового самопочуття.

Як після зимових холодів підготуватись до весни та створити відповідний настрій жінкам нам допомагали дізнаватись у студії краси «FASHION». Тут працюють справжні професіонали, які знають, як зробити волосся та нігтики привабливими і здоровими, а ще допоможуть дібрати правильний догляд. Відтак, ви завжди будете виглядати на всі 100%. Які ж послуги надаються в студії краси «FASHION» я з’ясовувала спілкуючись безпосередньо з його директором.

  • - Аліно, чи є у Вас в студії повний комплекс «all inclusive» і що він включає?
  • - Повний комплекс послуг для кожної жінки різний! Для догляду за зовнішньою красою в нашому салоні є основні послуги. Це є стрижки для усієї сім`ї (чоловічі, жіночі і дитячі), різні техніки фарбування (омбре, Балаяж, шатуш, каліфорнійське мілірування, брондірування, сомбре та ін.). Різноманітні укладки, вечірні, весільні та повсякденні зачіски, лікування та відновлення волосся (ботокс, кератин, глазурування, детокс, спа процедури та ін.). Також манікюр класичний та апаратний, гель-лак, новинка гель-акрил, нарощення нігтів, різноманітний дизайн на нігтиках, педикюр класичний і апаратний, покриття і дизайн, а також протезування нігтів на ногах і подологія! Фарбування брів та вій, корекція брів, ламінування вій. Завершить образ неймовірний make up від професіоналів своєї справи - денний, вечірній, весільний. Гарний макіяж, ненав’язливо підкреслить красу і можна сказати, стане візитною карткою, яка прокладе шлях до успіху. Потурбується наш персонал і про гарний настрій, запропонувавши у подарунок насолодитися смачною кавою чи чаєм!
  • - З студії «FASHION» жінки завжди виходять з красивим волоссям. Як створюються такі неповторні образи? Можливо, це якісь нові техніки?
  • - Наша робота полягає в тому, щоб клієнти залишалися завжди задоволеними, з красивим волоссям, яке є частиною неповторного образу. Тому, основну роль, звичайно, грає мода, за якою стежать не тільки майстри, але і клієнти. Наші перукарі володіють різними техніками фарбування (омбре, сомбре, балаяж, шатуш, різне мілірування та ін.). Для кожного клієнта стиль добираємо індивідуально. Враховуючи побажання і те, що підходить саме йому, а також особливості зовнішності, тип волосся.
  • - Жінкам часто хочеться чогось нового, щоб освіжити свій образ. Що може бути краще, ніж нова стрижка? Адже це і гарний настрій, і новий образ, а ще, можливо, і мінус кілька років. Які види стрижок «в тренді» у цьому сезоні?
  • - Цього сезону «в тренді» каре, каре подовжене, коротке каре, боб подовжений, боб короткий, каскад, піксі. У моді залишається природність. Гладеньке пряме волосся вже не актуальне. Натомість популярні елегантні хвильки і «легкий безлад» – ось такі головні тенденції в зачісках.

 стрижка

  • - Аліно, а яка стрижка в Рівному найпопулярніша?
  • - У Рівному насправді стильні і красиві жінки, які доглядають за собою. Найпопулярніша стрижка рівнянок - це каре, подовжене каре і французька подовжена чілка.
  • - Що можна порекомендувати тим пані, які вже мають сивину?
  • - Питання сивини актуальне не тільки для поважних пані, але часто і для молодих дівчат. Якщо сивина тільки починає з’являтися, але вам хочеться зберегти природний відтінок волосся, можна користуватися відтіночними засобами. Якщо сивого волосся досить багато, можуть допомогти такі процедури, як мелірування та колорування. Завдяки новим відтінкам сиве волосся, яке з часом з’являтиметься, буде менш помітним. Якщо в людини більше 40-50% сивого волосся, краще використовувати стійкі фарби, на один відтінок світліші від натурального кольору. Варто надавати перевагу градуйованим стрижкам. Старшим жінкам личать ті ж зачіски, що й молодим, але вони мають бути більш стриманими.  Довжина може бути різною, а стрижка простою і водночас витонченою.

 

  • - Чи є косметичні новинки для волосся, що допоможуть підкреслити красу блондинкам, брюнеткам, шатенкам?
  • - Так, звичайно! Волосся різного типу може стати красивим при правильному догляді професійною косметикою. Наприклад: Matrix (Америка), Kaaral (Італія). Професійна косметика - це невід’ємна частина після фарбування. Наші майстри-перукарі порекомендують та допоможуть підібрати шампуні та кондиціонери, маски, олійки, спреї з термозахистом, ампули для волосся та ін. Асортимент новинок у нас постійно оновлюється. Тому для блондинок, брюнеток, шатенок, руденьких завжди знайдеться засіб, який підкреслить красу волосся!

 

  • - Аліно, якою, на вашу думку, має бути красива жінка? Такий своєрідний «топ» ознак, без чого не можлива краса?
  • - На мою думку, кожна жінка красива по-своєму, головне - бажання доглядати за собою та підкреслювати цю красу! Любити і поважати себе, бути в гармонії і дарувати посмішку оточуючим людям! Але «топ» я все ж таки пораджу:
  • чисте доглянуте волосся;
  • акуратний манікюр і педикюр;
  • легкий денний макіяж і бонус - ваша посмішка!
  • - Вважаю, що красивим манікюром та педикюром не повинна нехтувати кожна жінка. Що пропонує студія краси «FASHION», аби ручки та ніжки рівнянок мали доглянутий та вишуканий вигляд?
  • - Це питання завжди актуальне! Жінки, які ведуть домашнє господарство, працюють, доглядають за дітьми та чоловіками майже не мають вільного часу. Виглядати красиво, мати доглянуте волосся та нігтики впродовж кількох тижнів допоможуть наші професіонали, які постійно навчаються новому та знають модні тенденції! У нас 100% стерилізація  інструментів, що дуже важливо для здоровʼя клієнтів. Пропонуємо класичний та апаратний манікюр, покриття гелем та гель-лаком. Новинка гель-акрил, який добре тримається на нігтиках. Різноманітний дизайн та розпис на нігтиках. Підхід до кожного індивідуальний, враховуючи побажання клієнта! Також пропонуємо педикюр класичний і апаратний! У нас є подолог, який займається протезуванням та вирішенням різних проблем і захворювань нігтиків. Спеціаліст-подолог не тільки допоможе позбутися від проблем з ногами, але і добере засоби для ефективного догляду за ніжками вдома.

  • - Аліна, це правда, що за допомогою правильного макіяжу можна стати просто неймовірною? І як досягається такий wow-ефект?
  • - Звичайно, ми можемо зробити будь-який макіяж, прекрасною тепер можна стати набагато швидше. Основні ефекти макіяжу – це «сяяння шкіри зсередини», свіжий рум’янець, що, погодьтеся, завжди говорить про молодший вигляд жінки, також ще використання хайлайтерів надасть ефекту anti-age, очі і губи кожен майстер виділяє своїми техніками, які для кожної жінки будуть унікальними. Модний серед знаменитостей нині мономакіяж може зробити з кожної жінки справжню зірку на святі. А ми запрошуємо всіх, хто бажає, записатися до нас на макіяж, і ці «секрети» побачити  вже на власному неперевершеному вигляді в дзеркалі.

 

Подбайте про свою вроду разом із студією краси «FASHION», відвідайте справжніх професіоналів своєї справи та отримайте якісні послуги за доступними цінами!

Адреса студії краси«Fashion»:
      м. Рівне, проспект Миру, 7
Телефон: (097) 586-75-63
Сайт: www.facebook.com/studio.fashion.rv

Інстаграм: Fashion_rv_beauty

на правах реклами

0
i-серфінг # краса # зачіски # макіяж # манікюр # Fashion
Найцікавіші матеріали
Чоловічі кеди для активного міського життя
0
Читати далі
На Рівненщині планують створити інфекційну лікарню
0
Читати далі
У Рівненському районі водій злетів у кювет і загинув
0
Читати далі
Понад 5,5 тисяч школярів Рівненщини взяли участь у другому етапі «Шкільних ліг»
0
Читати далі
На Рівненщині формують фонд житла для вимушених переселенців
0
Читати далі
На Рівненщині двоє чоловіків, перебуваючи у СІЗО, вчиняли шахрайські дії
0
Читати далі
Зеленський підписав закон про лобізм
0
Читати далі
Українці почали читати суттєво більше
0
Читати далі
У Рівненській ОДА вивчали доцільність публічних закупівель
0
Читати далі