Територію станції «медицини катастроф» підлатали (ФОТО)

Територію станції «медицини катастроф» підлатали (ФОТО)
1
Територію станції «медицини катастроф» підлатали (ФОТО)

У Рівному підлатали територію станції медицини катастроф та швидкої медичної допомоги.




Раніше на всій території станції були такі ось ями.

У п'ятницю на станцію завітав голова Рівненської облдержадміністрації Віталій Коваль та його заступник Сергій Подолін. Поспілкувався з колективом і цікавився скаргами. Окрім жахливої дороги поблизу станції, в ямах якої ламались карети швидкої, лікарі скаржилися на малі зарплати, на погані умови роботи та хамство з боку керівника закладу.

Відео зняте під час візиту очільника області до станції швидкої. 

– Що побачив? Приміщення в незадовільному стані. Автомобілі швидкої ледве їдуть. Це не медицина катастроф. Це катастрофа, – прокоментував заступник голови РОДА Сергій Подолін.

Сьогодні до редакції надіслали фотографії з полатаною дорогою навколо станції.






Так асфальт по периметру виглядає зараз.

Ми поспілкувались із заступником головного лікаря станції медицини катастроф Олегом Анатолійовичем.

– Так, зробили невеликий ямковий ремонт, бо дороги на територіі більше року розбиті. В пятницю центр екстреної медичної допомоги відвідав губернатор , який під час візиту ознайомився з загальним станом речей та проблемами Центру. Після чого в понеділок була зібрана нарада в ОДА де були розглянуті питання: як завершити цей рік, як працювати в першому кварталі наступного року. Перехід на КНП та робота із Національною службою здоров‘я Украіни в наступному році. Питання підключення в повному обсязі оперативноі диспетчерськоі Центру. Фінансові питання, забезпечення медичним обладнанням та санітарними автомобілями. Далі були дані певні рекомендаціі та вказівки. Після консультацій із керівниками дорожніх служб було прийнято рішення про проведення ямкового ремонту та розрахунку кошторису для проведення робіт для суцільного асфальтування територіі Центру на весні слідуючого року, тому , що проведення цих робіт в даний час це викидання грошей на вітер. Завтра відбудеться засідання чергової сесії Рівненськоі обласноі ради, де буде прийнятий обласний бюджет, а вже від цього можна відштовхуватись, аби зрозуміти як нам жити далі,
 – розповів Олег Анатолійович.

Зі слів заступника головного лікаря медицини катастроф, губернатор під час візиту ознайомився з загальною обстановкою та потребами. Після чого в понеділок зібрав нараду де вирішували всі питання: як закрити цей рік, як пропрацювати наступний сезон. Потім перехід на комунальне підприємство та подальше реорганізацію структури.

Колектив Рівненського обласного центру медицини катастроф дякує обласній адміністрації та голові РОДА та голові Віталію Ковалю за те що, приділив таку велику увагу до організації.

– В переважній більшості люди самі звертаються за допомогою, але не так часто звертають увагу на наші проблему. Вдячні, що звернули увагу на те, щоб наш заклад функціонував якнайкраще. Тобто, стимулював людей до роботи, дав можливість покращити побутові умови. Люди відчули не тільки те, що він них щось потребують, але й разом з тим допомагають нам, щоб ми могли функціонувати якнайкраще –
зазначають працівники Центру.

 

 

1
Найцікавіші матеріали
У Рівному затримали наркозбувача
0
Читати далі
Ремонт набережної, реконструкція котельні й портативний РЕБ: які тендери проводять громади Рівненщини
0
Читати далі
На Рівненщині працівниця лікарні за хабарі продовжувала довідки про інвалідність
0
Читати далі
«Укрпошта» анонсувала нову марку із серії «русскій воєнний корабль … !»
0
Читати далі
Деякі партнери вже надали Україні зброю з дозволом бити по об'єктах у росії
0
Читати далі
У Сарненському районі загинув мотоцикліст
0
Читати далі
Естонський депутат, який на велосипеді збирає гроші на ЗСУ, завітав на Рівненщину
0
Читати далі
Види кредитів для бізнесу
0
Читати далі
Україна відступить від зобов'язань у межах Європейської конвенції з прав людини
0
Читати далі