У Рівненській ОДА провели анонімне опитування щодо корупційних ризиків

У Рівненській ОДА провели анонімне опитування щодо корупційних ризиків
0
У Рівненській ОДА провели анонімне опитування щодо корупційних ризиків

Аби оцінити можливі корупційні ризики у своїй діяльності, Рівненська ОДА провела анкетування внутрішніх та зовнішніх заінтересованих сторін. Анонімно заповнили анкету із декількома десятками питань майже 750 респондентів. 

«Участь в анкетуванні взяло 220 працівників ОДА та 528 фахівців установ та організацій області. Опитування  анонімне, а його результати будуть використовуватися для розробки заходів із мінімізації корупційних ризиків», - розповів завідувач сектору з питань запобігання та виявлення корупції облдержадміністрації Віктор Жижчук.

 

Під час чергового засідання робоча група погодила перелік функцій у діяльності ОДА, потенційно вразливих до корупції, для їх оцінювання на предмет ризиків. За основу бралися аналітичні довідки робочої групи та результати опитування.

 

Так, потенційно вразливими до корупції у діяльності Рівненської ОДА функціями  є: управління фінансами, управління документообігом, управління персоналом, функції з управління облдержадміністрацією, запобігання і протидія корупції, взаємодія з громадськістю та засобами масової інформації, управління інформацією, здійснення публічних закупівель, управління об’єктами державної власності, що належать до сфери управління Рівненської облдержадміністрації.

 

«Результати анкетування будуть враховані під час розробки спеціальної програми. Проєкт обов’язково буде розміщений на сайті. Створення групи «Прозорість і підзвітність» для аналізу закупівель, далі оцінка ризиків у діяльності ОДА – чіткі кроки у протидії можливим зловживанням у різних галузях", - прокоментував в.о. голови ОДА, голова робочої групи Сергій Подолін.

0
Суспільство
Найцікавіші матеріали
У Рівному затримали наркозбувача
0
Читати далі
Ремонт набережної, реконструкція котельні й портативний РЕБ: які тендери проводять громади Рівненщини
0
Читати далі
На Рівненщині працівниця лікарні за хабарі продовжувала довідки про інвалідність
0
Читати далі
«Укрпошта» анонсувала нову марку із серії «русскій воєнний корабль … !»
0
Читати далі
Деякі партнери вже надали Україні зброю з дозволом бити по об'єктах у росії
0
Читати далі
У Сарненському районі загинув мотоцикліст
0
Читати далі
Естонський депутат, який на велосипеді збирає гроші на ЗСУ, завітав на Рівненщину
0
Читати далі
Види кредитів для бізнесу
0
Читати далі
Україна відступить від зобов'язань у межах Європейської конвенції з прав людини
0
Читати далі