У Рівному стартував осінній призов

У Рівному стартував осінній призов
0
У Рівному стартував осінній призов

Рівненський територіальний центр комплектування та соціальної підтримки повідомляє про початок чергового осіннього призову юнаків призовного віку на строкову військову службу

Рівненський територіальний центр комплектування та соціальної підтримки повідомляє, що згідно Указу Президента №13/2020 від 16.01.2020 року, розпорядження Міського Голови №98-р від 30.01.2020 року, Наказу Військового комісара №70 від 06.08.2020 розпочинається черговий осінній призов юнаків призовного віку на строкову військову службу з 01.10.2020 року до 31.12.2020 року. Всі юнаки призовного віку (18-27 років) які не отримали особисто повістки для проходження медичного огляду на строкову військову службу, зобов’язані прибути у Рівненський територіальний центр комплектування та соціальної підтримки в десятиденний строк з дня початку призову, при собі мати приписне посвідчення. Юнаки призовного віку, які ухиляються від призову, або не прибудуть в Рівненський територіальний центр комплектування та соціальної підтримки у визначені терміни встановлений Законом України “Про військовий обов’язок та військову службу” стаття 15 п.8, будуть притягнені до адміністративної відповідальності. Юнаки які вступили до навчальних закладів для здобуття освіти зобов’язані до 01.10.2020 року надати довідки про навчання, та отримати відстрочку від призову. З 03.09.2020 року розпочинаються підготовчі заходи щодо призову юнаків призовного віку восени 2020 року, а саме розпочинають функціонування медичні комісії. Керівництво Рівненського територіального центр комплектування та соціальної підтримки надіється на сумлінне виконання призовниками свого безпосереднього обов’язку.

З повагою, Військовий комісар

МІНІСТЕРСТВО ОБОРОНИ УКРАЇНИ

ВИТЯГ ІЗ НАКАЗУ

військового комісара
Рівненського об’єднаного міського територіального центру комплектування
та соціальної підтримки

21.08.2020 м. Рівне № 44-АГД

Про призов громадян на строкову військову службу до Збройних сил України та інших військових формувань України у жовтні - грудні 2020 року

На підставі Указу Президента України від 30 січня 2019 року № 22/2019 “Про звільнення в запас військовослужбовців строкової служби, строки проведення чергових призовів та чергові призови громадян України на строкову військову службу у 2020 році”
НАКАЗУЮ :

1. Громадянам міста Рівного, які підлягають призову на строкову військову службу, прибути на призовну дільницю за адресою: м. Рівне, вул. Грабник, 2 Рівненський об’єднаний міський територіальний центр комплектування та соціальної підтримки, кабінет № 5, а громадянам Рівненського району, які підлягають призову на строкову військову службу, прибути на призовну дільницю за адресою: смт Клевань, вул. Центральна 1, кабінет № 2, в час, зазначений в повістках.

2. Громадянам, які не отримали особистих повісток для призову на строкову військову службу, прибути у військовий комісаріат в десятиденний строк з дня початку призову, визначеного Указом Президента України, маючи при собі документи, які засвідчують особу.

3. Усім особам призовного віку, які підлягають призову на строкову військову службу і тимчасово не перебувають на території міста, негайно повернутися до місця постійного проживання та з’явитися у відповідний військовий комісаріат на призовну комісію.

4. Явці на призовну дільницю міста Рівне та Рівненського району, для призову на строкову військову службу, підлягають усі громадяни 2002 року народження, яким в період чергового призову до 31 грудня 2020 року виповниться 18 років, та старших осіб, які не досягли 27-річного віку і не мають права на звільнення або відстрочку від призову на строкову військову службу, або не призваних раніше з різних причин.

5. На громадян, які ухиляються від призову, або не прибудуть в Рівненський територіальний центр комплектування та соціальної підтримки у визначені терміни встановлений Законом України “Про військовий обов’язок та військову службу” стаття 15 п.8, будуть притягнені до адміністративної відповідальності.

6. На підставі статті 38 Закону України “Про військовий обов’язок і військову службу” керівники підприємств, установ, організацій, навчальних закладів незалежно від підпорядкування та форм власності зобов’язані забезпечити явку вказаних громадян на призовні дільниці та несуть відповідальність за незабезпечення своєчасної явки призовників на призовну дільницю.

7. Контроль за виконанням наказу залишаю за собою.

8. Наказ довести до всього особового складу територіального центру комплектування та соціальної підтримки в частині, що його стосується.

ТВО військового комісара Рівненського об’єднаного міського
територіального центру комплектування та соціальної підтримки
підполковник В.МАТВІЄНКО

Згідно з оригіналом
Начальник відділення офіцерів запасу і кадрів
капітан О.НОВОСАД

 

Читайте також: На Рівненщині смертельна ДТП

Читайте також: У Рівному коронавірусний антирекорд

Читайте також: На Рівненщині відкрили «Сарни Арену»

0
Найцікавіші матеріали
У Рівному затримали наркозбувача
0
Читати далі
Ремонт набережної, реконструкція котельні й портативний РЕБ: які тендери проводять громади Рівненщини
0
Читати далі
На Рівненщині працівниця лікарні за хабарі продовжувала довідки про інвалідність
0
Читати далі
«Укрпошта» анонсувала нову марку із серії «русскій воєнний корабль … !»
0
Читати далі
Деякі партнери вже надали Україні зброю з дозволом бити по об'єктах у росії
0
Читати далі
У Сарненському районі загинув мотоцикліст
0
Читати далі
Естонський депутат, який на велосипеді збирає гроші на ЗСУ, завітав на Рівненщину
0
Читати далі
Види кредитів для бізнесу
0
Читати далі
Україна відступить від зобов'язань у межах Європейської конвенції з прав людини
0
Читати далі