Готуємо тіло до літа: поради рівнянкам як вдосконалити свою фігуру

Готуємо тіло до літа: поради рівнянкам як вдосконалити свою фігуру
1
Готуємо тіло до літа: поради рівнянкам як вдосконалити свою фігуру

Привіт всім, хто небайдужий до спорту та дбає про своє здоров`я  і зовнішність. Особливо ця тема актуальна в період карантину, коли займаєтесь лише вдома, але вже задумуєтесь про своє вдосконалення після закінчення самоізоляції. Можна довго думати над цим, але ми дійшли висновку, що  найкращим варіантом фізичного навантаження для жінок є саме — катання на велосипеді. 


Давайте детальніше розберемось чому саме велосипед найкращий друг дівчат. 

Мабуть в кожного в дитинстві була мрія — мати власний велосипед, і це незалежно від того дівчинка ти чи хлопчик. Особисто  я хотіла красивий гірський велосипед, але на той час вони були новинкою на ринку спортивного інвентарю. Виявляється поєднувати приємне з корисним можна звернувшись до мрії дитинства й придбати собі велосипед, тим паче, що вже сьогодні спектр вибору велосипедів просто вражає.Таким чином у кожної з нас сьогодні є можливість реалізації ідеї по вдосконаленню свого тіла. 

Експерти стверджують, що катання на велосипеді за годину "спалює" від 200 г жирів і навіть більше. Можна помітити, що це доволі серйозний показник для тих, хто націлений саме на схуднення. За приблизними підрахунками, якщо кататись по годині всього три рази на тиждень, то за місяць можна схуднути на 2,5 кг! 


Користь велосипеда для жінок

Катання на велосипеді дійсно допомагає підтягнути м'язи й позбавитись зайвої ваги. Думаю, ви неодноразово бачили жінок, які регулярно катаються, і яка у них фігура: підтягнутий животик, красиві м'язи рук та ніг та сідниць. Це й очевидно, але на ноги припадає максимальне навантаження. Існує міф, що після регулярних тренувань буде красива попа, худі ноги та накачані ікри, а інші частини тіла - ні. Але це лише міф. 

Дійсно, що під час катання по рівній прямій дорозі навантаження буде менш інтенсивне, але спробуйте поїздити по нерівній дорозі, піднятися вгору й при цьому не змінювати передач. 
Для жінок велосипед приносить велику користь і в других аспектах. Регулярні покатушки дозволяють закріпити м'язи грудної клітини. До того ж заняття велоспортом дозволяє позбавитись від застіювань в органах малого таза. Це дуже важливо як для жінок, так і чоловіків. Ба більше. якщо ваша робота — сидяча. 

Чому представницям прекрасної статі варто потоваришувати з велосипедом

- Перш за все, це недорогий спосіб зайнятись спортом 

- Чудовий спосіб стати стрункою та спортивною (м'язи в тонусі, а жирові відкладення — у мінусі)
- Катання на велосипеді це шлях до здорового та довготривалого життя 

Читати: Велосипеди для рівнян: Мода чи шлях до здоров`я?

-Організм молодшає.

Кардіонавантаження прискорює метаболізм, який як відомо з віком не тішить нас активною роботою. Да й нікому не секрет, що з віком втрачається енергійність та витривалість, і їх потрібно підтримувати у тонусі. 



Як їздити на велосипеді, щоб схуднути? 

Аби велосипед приносив максимальну користь для нашої фігурки, потрібно обирати таку модель, щоб рама була нижчою на 10 см від рівня талії.  Це дозволить рівномірно розподілити навантаження на тіло. Водночас колеса теж не повинні бути дуже великими, бо інакше навантаження буе мінімальним, відповідно такою ж буде ефективність. 

А оптимальною швидкістю буде 15-20 км/год. при цьому дуже важливо контролювати пульс, він повинен бути в межах 120 -150 ударів у хвилину. Ми ж радимо під час тренування зупинятись і перевіряти його, якщо він буде більшим за 150 ударів, тоді потрібно зменшити навантаження й стабілізувати пульс. 

Так як ми з вами націлені на тренування влітку, тоді їздити краще ввечері, коли спаде спека. Бо як відомо, під час спеки, ви швидко втомитесь і не досягнете бажаного результату.  Та й вранці не слід зловживати тренуваннями, адже перетомившись, можна не відчути бажаного результату, натомість відчути млявість упродовж всього дня. 
Прискорення дозволять підвищити ефективність тренування, але таке навантаження слід давати наприкінці велопрогулянки в межах 1-2 хвилин. 
на почувати себе мляво цілий день.

Прості поради, дозволять досягнути бажаного результату за короткий термін.

Загалом, не зволікайте, купуйте велосипед на літо та формуйте фігуру свої мрії! 

Фото ілюстративні 

 

1
Суспільство
Найцікавіші матеріали
Чим краще обробити рану: спиртом, йодом, перекисом водню чи хлоргексидином
0
Читати далі
США вкотре довели, що є лідером вільного світу
0
Читати далі
У Рівному відбувся унікальний благодійний бранч «ПроЯвляйся»
0
Читати далі
У Рівненському районі у ДТП загинула пішохідка
0
Читати далі
У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС
0
Читати далі
США готують пакет допомоги для України в розмірі $1 млрд
0
Читати далі
У рівнянина вилучили закладок на півмільйона гривень
0
Читати далі
Єгипет повернув 3400-річну статую царя Рамзеса II, яку викрали понад 30 років тому
0
Читати далі
На Рівненщині у ДТП із пʼяним водієм загинула 19-річна пасажирка
0
Читати далі