Екс-директор, що "валявся" з пляшкою горілки в парку на Здолбунівщині позивається до голови РДА за наклеп

Екс-директор, що
0
  • Екс-директор, що "валявся" з пляшкою горілки в парку на Здолбунівщині позивається до голови РДА за наклеп
  • Екс-директор, що "валявся" з пляшкою горілки в парку на Здолбунівщині позивається до голови РДА за наклеп

Ще у 2015 році Здолбунівщина прославилась "відпочиваючим" посеред села директором однієї з сільських шкіл. І все у житті буває, і все забувається, та екс-директору Будеразької ЗОШ полюбилось судитись. Так він звернувся до суду з вимогою аби очільник району Сергій Кондрачук вибачився у ЗМІ за наклеп та відшкодувати моральну шкоду у сумі 45 000 гривень "прилігшому" на землю директору. 

Нагадаємо, очевидці "втоми" директора зафіксували його відпочинок з пляшечкою оковитої під деревами. Згодом директора Володимира Дмитрука було звільнено, адже поведінка його була розцінена як така що компроментує освітян і район. Тоді голова РДА Сергій Кондрачук прокоментував:

- До мене вже були звернення від жителів села Будераж щодо директора їхньої школи. Але все це були усні скарги – ніхто не приносив ніяких письмових документів, які підтверджували б непристойну поведінку Володимира Дмитрука. У нього вже була догана за схожий вчинок у грудні минулого року, проте вона, очевидно, ніякого результату не дала. У суботу до мене подзвонили селяни і повідомили, що виявили п’яного директора школи у сільському парку. Вони ж і викликали міліцію. У Будераж мали поїхати мій заступник з гуманітарних питань і начальник районного відділу освіти. Його поведінку не виправдовує навіть те, що це був вихідний день і те, що на даний момент він у відпустці" - коментував Сергій Кондрачук.

Читати: Скандал сільського масштабу: На Рівненщині директор школи з пляшкою "оковитої" валявся посеред села

Відео Вікторія Лех

Згодом, екс-директор Володимир Дмитрук подавав до суду аби поновитись на посаді. Однак останнім рішенням Верховного суду по цій справі була відмова у відкритті касаційного провадження у справі за касаційною скаргою ОСОБА_1 на ухвалу Здолбунівського районного суду Рівненської області від 28 грудня 2017 року.

Та незабаром відбудеться ще одне судове засідання у Здолбунові. Це про захист честі, гідності та ділової репутації, спростування недостовірної інформації та відшкодування моральної шкоди

ОСОБА_1 звернувся до суду з позовом до голови Здолбунівської районної державної адміністрації Рівненської області ОСОБА_2 про захист честі, гідності та ділової репутації, спростування недостовірної інформації та відшкодування моральної шкоди. Просить суд визнати інформацію поширену в газеті "Правда Рівненська" 30.07.2015р. в статті "Шокуюча освіта: п'яний директор школи і освітянин боягуз", інформацію поширену на сайті газети "Рівне вечірнє" 27.07.2015р. в статті "Директора школи зняли на відео п'яним посеред села", інформацію поширену на сайті Рівне tv (info) 27.07.2015р. в статті "Директор однієї із шкіл на Рівненщині лежав п'яним посеред села [відео]", інформацію поширену на сайті чесних новин (vse.rv.ua|zhittya|НОМЕР_1) в статті "Як відпочиває сільська еліта на Здолбунівщині"; поширену на сайті Здолбунів CITY 30 липня 2015 року в статті "Директора Будеразької школи звільнили" - недостовірною та неправдивою; зобов'язати відповідача вибачитися перед ним і надрукувати спростування недостовірної інформації у вищезгаданих ЗМІ, а також стягнути з відповідача на його користь 5000 грн. моральної шкоди. У підготовчому судовому засіданні позивач ОСОБА_1 подав заяву про збільшення позовних вимог у частині відшкодування моральної шкоди, просить стягнути з відповідача на його користь 45000 (Сорок пять тисяч) гривень моральної шкоди.

Судовий розгляд відбудеться о 14 годині00хвилин 15серпня 2018року в приміщенні Здолбунівського районного суду Рівненської області за адресою: вул.Незалежності, 10, м.Здолбунів Рівненської області.

Варто зазначити, спростовувати пан Володимир просить далеко не у всіх ЗМІ, що писали про ситуацію. Почути його аргументи зможемо під час судового розгляду по суті справи.

 

0
Політика # Сергій Кондрачук # Володимир Дмитрук
Найцікавіші матеріали
Вентиляційні системи: яке їхнє значення для житлових помешкань та з якого обладнання складаються
0
Читати далі
У Рівненському районі унаслідок ДТП загинув житель Львівщини
0
Читати далі
У Японії відхилили пропозицію відкрити заклад української кухні
0
Читати далі
На Рівненщині достроково закінчують опалювальний сезон
0
Читати далі
На Рівненщині судитимуть чоловіка, який залишив під дверима журналіста поховальний вінок
0
Читати далі
Жителя Сарненського району є за смертельне побиття односельця, засуджено
0
Читати далі
У річці на Рівненщині виявили тіло чоловіка, який вважався безвісти зниклим
0
Читати далі
Японія подарувала Рівненщині екскаватори
0
Читати далі
У 5 громадах Рівненщини виготовлятимуть паспорти у ЦНАПах
0
Читати далі