На Рівненщині молодий голова райдержадміністрації пройшов "Детектор"

На Рівненщині молодий голова райдержадміністрації пройшов
0
На Рівненщині молодий голова райдержадміністрації пройшов "Детектор"

Він сильно переживав. Вже після запису програми у студії курив на вулиці і емоційно говорив. Щойно записали студійну частину програми «Детектор», яка виходить на телеканалі «Рівне 1». Гостем програми, цього разу, був голова Здолбунівської райдержадміністрації Сергій Кондрачук.

Він переживав, як відреагують на програму люди, рідні, друзі і політичні колеги та опоненти. Звичайне бажання для будь-якого політика - подобатись людям. Однак попри це бажання, він ризикнув і пішов на проходження поліграфу: не став відмовлятись і «морозитись». А просто прийняв запрошення і прийшов.

– Слухай Олексію, а може можна вирізати оте про котиків? Ну будуть же ж прикалуватись. – питав, затягуючись тютюновим димом пан Сергій.

Пояснив йому, що це не в правилах програми. І все вийде так, як було відзняти і з тими словами, які він сказав. А сам собі подумав: «Аби то у всіх політиків було проблем, що смішний епізод з котиками…».

– Знаєш, я часом думаю, щоб покинути все це на якийсь час. Поїхати десь за кордон, заробити трохи грошей, щоб можна було облаштуватись, а тоді приїхати і повернутись у політику. Я ж ще геть молодий. – вголос розмірковував керівник Здолбунівщини.

А я собі знову подумав: «А хто ж тоді буде змінювати країну в той час коли ті хто ще «мають залишки совісті» (так сказав мій колега журналіст – авт.) поїдуть на заробітки?». В голос же запитав:

– Якщо ти так переживаєш, то чому погодився на участь в програмі?

– Бо так має бути. Політики мають бути відкритішими і вчитись відповідати на паскудні запитання. Ти ж бачиш, як там у них на заході. Порівняно з тим, на які питання відповідають наші політики і який там рівень публічності у нас ще майже «совок». – відповів Сергій Кондрачук.

Я дивився програму вже в ефірі. Так мені подобається більше. Переглянувши подумав, що попри те, що є моменти, які дійсно вороги можуть використати проти Кондрачука вирвавши з контексту. Або й просто так. Все ж «плюсів» він отримав більше. Зрештою раніше молодого голову Здолбунівської райдержадміністрації знали лише у Здолбунові і трохи в районі. Тепер же про нього почуло Рівне і область. Хай глядачі (вони ж потенційні виборці – авт.) обговорюють, думають, роблять висновки і вибирають. Та ще замисляться над питанням: «Що ж такого приховують ті, хто відмовився від участі у програмі «Детектор». До речі, програми про них вже теж готуються.

0
Політика # Сергій Кондрачук # поліграф # програма Детектор # Олексій Кривошеєв
Найцікавіші матеріали
США вкотре довели, що є лідером вільного світу
0
Читати далі
У Рівному відбувся унікальний благодійний бранч «ПроЯвляйся»
0
Читати далі
У Рівненському районі у ДТП загинула пішохідка
0
Читати далі
У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС
0
Читати далі
США готують пакет допомоги для України в розмірі $1 млрд
0
Читати далі
У рівнянина вилучили закладок на півмільйона гривень
0
Читати далі
Єгипет повернув 3400-річну статую царя Рамзеса II, яку викрали понад 30 років тому
0
Читати далі
На Рівненщині у ДТП із пʼяним водієм загинула 19-річна пасажирка
0
Читати далі
Вчора Україна отримала пакет американської підтримки
0
Читати далі