У Рівному ургентного хірурга звинуватили в халатності [+ВІДЕО]

У Рівному ургентного хірурга звинуватили в халатності [+ВІДЕО]
13
У Рівному ургентного хірурга звинуватили в халатності [+ВІДЕО]

28-річна рівнянка Ольга в стані клінічної смерті знаходиться на домашньому лікуванні. Все через те, що родичі вважають - її неналежно лікували у відділенні ургентної хірургії Рівненської міської лікарні, та забрали Ольгу додому. Сайт "ВСЕ" спробував розібратись - халатність лікарів чи емоційний відчай керують родичами, що самотужки рятують молоду дівчину удома. 

Пост звинувачень поширила сестра хворої Ольги у себе на сторінці у ФБ. Родичі стверджують, що медики під час операції заразили інфекцією п. Ольгу, а згодом неналежно лікували. Через, що мама забрала дівчину додому і самотужки намагається рятувати доньку:

В нашу родину прийшла біда. Моя сестра, 28-річна рівнянка Оля, впала в кому 14 квітня 2017 року. Після численних аналізів та перевірок лікарі так і не встановили причину втрати свідомості . Ми виконували все що говорили лікарі , кожного дня викидали тисячі гривень з надією що вона прийде в себе. Годували через зонд, який був встановлений через ніс , лікарі наполягли зробити операцію гастростомію (встановлення зонду через живіт), мовляв, так буде краще і безпечніше , щоб не занести інфекцію в головний мозок; ми довго не наважувалась , щоб не різати лежачу людину, але нас запевнили, що все буде добре.Під час операції, яку проводив Жилінський Андрій Петрович, завідувач хірургічного відділення Рівненської міської лікарні, була занесена інфекція і вже на другий день навколо розрізу з'явилось почервоніння, через тиждень вся їжа, яку відправляли через зонд у шлунок , просто витікала назовні та в черевну порожнину, на зауваження мами Олічки, що там щось відбувається , лікарі не вживали жодних заходів і запевняли, що вони роблять все можливе .На перев'язки , які були призначені 2 рази на день, лікар не з'являвся 4 дні, ми були змушені вмовляти інших лікарів та медсестер робити їх хоча б раз на день. Внаслідок чого утворилась гнійна гематома зачеревного простору. Інфекція вже перекинулась на кістки ребер. Ми були змушені забрати Олічку додому , так як лікарі не виконували елементарної перев'язки, вони тільки й чекали весь час поки організм не витримає і вона відключиться повністю. Ми наважились робити перев'язки та відведення гною в домашніх умовах і в перший же день відкачали 1л зараженої рідини , яка не могла зібратись за 1 день , це доводить , що в міській лікарні цієї процедури не робили , а гній збирався в черевній порожнині протягом 10 днів. Ми зайшли в глухий кут , розуміючи, що вдома нам не справитись з цією проблемою , а в інших лікарнях її не приймають , ніхто не візьме відповідальність виправляти чужі помилки .... Написала цей пост , щоб застерегти , добре подумайте перш ніж лягати під ніж до Жилінського Андрія Петровича! Якби лікарі вчасно реагували на наші прохання і зауваження, більше приділяти уваги гнійній рані, все не зайшло б так далеко .На фото видно , на що перетворились 2 маленькі розрізи, зроблені під час операції операції.
На даний момент ми навіть не можемо її кормити ,тому що шлунок дуже пошкоджений і має отвір .

 

Ольга мала серйозні проблеми з серцем. Згодом вона потрапила до Рівненської міської лікарні з страшним діагнозом - смерть мозку (клінічна смерть). Цей період протікав з усіми інфекційними ускладненнями. Вони торкались бронхів, шкірних покривів, легень... При чому аби інфекція не потрапляла в легеневу систему хірург Андрій Жилінський консультував в реанімації, про постановку гастростоми (спец. трубочка для їжі). Лікування забезпечили в лікарні. Після операції на третю добу з`явилось почервоніння поблизу легень. Згодом консиліумом лікарів, було вирішено провести ще дві операції аби його дослідити і знешкодити.  Інфікування було бактерією п. Ольги, та нажаль імунітет абсолютно виснажений і звикання до великої групи антибіотиків не дало можливості одразу вилікувати рану. Лікар Андрій Жилінський стверджує, що пацієнтку мінімум двічі на день оглядали хірурги та щодня проводили перев`язки:

 

Сайт ВСЕ у свою чергу, звернувся до лікаря з проханням доставити пацієнтку з дому до лікарні, та на привеликий жаль мама хворої категорично відмовилась. Вона переконує, що їй ніхто вже не зможе допомогти і тим паче у відділенні, де вона вважає доньку лікували не належним чином. Проте Андрій Петрович звертається з проханням схаменутись і запевняє, що готовий надати будь-якого лікаря і в будь-який час прийняти пацієнтку та прооперувати (на відео). 


Головне фото з соціальних мереж.

 

 

 

 

 

13
Суспільство # Андрій Жилінський # ургентний хірург # клінічна смерть
Найцікавіші матеріали
Легковий автомобіль, ремонт приміщення ЦНАПу та ліфтів у Рівному: які тендери проводять громади Рівненщини
0
Читати далі
На Рівненщині затримано правоохоронця, який налагодив схеми уникнення мобілізації
0
Читати далі
росія навряд чи спроможна захопити Харків без додаткових сил, але прагне заволодіти Вовчанськом
0
Читати далі
Чи потрібно українським дітям за кордоном ходити у дві школи: відповідь МОН
0
Читати далі
На Рівненщині затримали агента фсб, який готував ракетні удари по області
0
Читати далі
Спортсмен з Рівненщини здобув дві нагороди на чемпіонаті Європи.
0
Читати далі
На Рівненщині трирічний хлопчик випав із вікна
0
Читати далі
Чи будуть введені обмеження електропостачання в Україні
0
Читати далі
В Обарові відремонтують амбулаторію, а в Сарнах - дорогу
0
Читати далі