У Рівному жителі двох будинків перекриватимуть дорогу

У Рівному жителі двох будинків перекриватимуть дорогу
0
У Рівному жителі двох будинків перекриватимуть дорогу

Понад 120 квартир у Рівному – досі без газу. Газопостачання у 5-поверхівці на вулиці Білій, 103А та 105А відключили ще минулої середи, 2 червня. 

Люди обурені, адже скільки доведеться жити без гарячої води та газу – їм ніхто не каже. Аби хоч якось домогтися вирішення ситуації – збираються перекривати дорогу, говорить мешканка будинку на вулиці Білій Дарія Лосік:

— Майже тиждень без газу!!! Ніхто не знає, коли увімкнуть. В «Рівнегазі» мені похіхікала жіночка і сказала, що «вам не включать ще довго». А потім перестала брати слухавку. Вона сказала, що ЖКП «Сонячне» має підписати якісь документи. А начальник ЖКП «Сонячне» сказав, що він нічого підписувати не збирається. Ми плануємо перекривати рух транспорту на перехресті 12 школи/Політону з вимогою негайно забезпечити Білу, 105-а і 103-а газом. Стояти будемо довго! Починаючи з часу пік, до ночі. А потім це ж зробимо з 8 ранку. І це тільки початок! Це буде сюрприз. От як нас не попередили – ми їм влаштуємо. Немає гарячої води, немає газу. В мене троє діток 9 років, 2 роки і 1 рік. Здуріти можна, це гаплик!

Рівнянка дивується, що ситуацію ніхто не може владнати. Мешканці будинку зверталися до міського голови Олександра Третяка. Він зазначив, що компанія хоч і не в підпорядкуванні міської влади, та розібратися в проблемі намагаються:

— Маю сказати, що підлеглих міського голови в приватному акціонерному товаристві Рівнегаз немає і не було. Це приватна структура, котра не є в підпорядкуванні міської влади. Але разом з тим ми як влада тиснемо на керівництво Рівненагазу не робити мешканців міста заручниками таких ситуацій, — відповів Олександр Третяк.

Подібні відключення у багатоповерхівках Рівного тривають вже кілька тижнів. Монополіст під приводом повірки лічильників чи інших технічних робіт припиняє газопостачання на невизначений термін. Таким чином вимагає від голів ОСББ підписати акти розмежування та договори на обслуговування.

Журналісти намагалися поспілкуватися із керівником управлінської компанії «Сонячне», однак на момент публікації зв’язатися з ним не вдалося.

За матеріалами: РадіоТрек

0
Суспільство
Найцікавіші матеріали
Вентиляційні системи: яке їхнє значення для житлових помешкань та з якого обладнання складаються
0
Читати далі
У Рівненському районі унаслідок ДТП загинув житель Львівщини
0
Читати далі
У Японії відхилили пропозицію відкрити заклад української кухні
0
Читати далі
На Рівненщині достроково закінчують опалювальний сезон
0
Читати далі
На Рівненщині судитимуть чоловіка, який залишив під дверима журналіста поховальний вінок
0
Читати далі
Жителя Сарненського району є за смертельне побиття односельця, засуджено
0
Читати далі
У річці на Рівненщині виявили тіло чоловіка, який вважався безвісти зниклим
0
Читати далі
Японія подарувала Рівненщині екскаватори
0
Читати далі
У 5 громадах Рівненщини виготовлятимуть паспорти у ЦНАПах
0
Читати далі